Vinn platser på galen flight till världens galnaste fight

Vill du flyga i Conor McGregors privatjet till Las Vegas, bo på Bellagio och se superfighten på plats i Las Vegas? Läs då vidare.

Olle Arnell  |  Publicerad 2017-08-10 06:30  |  Lästid: 2 minuter

Efter ett par års spekulationer kom beskedet den 14 juni i år, supermatchen mellan Floyd Mayweather och Conor McGregor blir av. Två fighters från olika skolor ska mötas i boxningsringen.

UFC-fightern McGregor är den första i organisationens historia som innehaft titeln i två viktklasser samtidigt har vunnit 22 matcher (varav 19 på knockout) och förlorat tre.

Boxaren Mayweather har gått igenom karriären obesegrad med 49 raka vinster varav 26 på knockout. Han har varit världsmästare i fem olika viktklasser.

Den 26 augusti ska de mötas på Mayweathers "hemmaplan" – i boxningsringen – för att göra upp, och McGregor är fast besluten om att inte låta Mayweather ta sin 50:e raka seger i karriären.

Matchen kommer att avgöras i Las Vegas och är man inte snuskigt rik känns det närmast som en omöjlighet att se matchen på plats. Om du inte vill delta i Betsafes tävling, vill säga. Idag offentliggjorde nämligen spelbolaget att de kontrakterat McGregor som sin varumärkesambassadör och i samband med detta erbjuder de 49 gånger pengarna på att McGregor vinner fighten, vilket de garanterar är det bästa oddset du kan få på vinst för irländaren.

Det du behöver göra för att vinna är att öppna ett konto hos Betsafe och lägga ett bet på att McGregor vinner matchen. En alldeles för frestande vinst i potten för att inte tipsa om, tycker vi.

– Även om riktiga spelare vet när oddsen talar emot dem, så vet vi också att passion övervinner oddsen, säger McGregor.

– Conor är en av världens största idrottare idag, känd för sin extrema talang, arbetsetik och personlighet. Det finns ingen sportstjärna i världen idag som inspirerar och förkroppsligar passion lika mycket som Conor, säger Nicola Fitton, Managing Director på Betsafe.

Det som ingår om du vinner tävlingen är:

  • Två biljetter till fighten mellan Conor McGregor och Floyd Mayweather den 26:e augusti
  • Två nätters VIP-vistelse för två på det lyxiga hotellet Bellagio
  • Flyg till Las Vegas med Conor McGregor's privatjet.

Om du vill vara med och tävla om detta bör du klicka här för att komma vidare till Betsafes tävling.

Café är inte medarrangör av tävlingen. Alla ärenden gällande tävlingen samt villkor för denna hittar du i anslutning till Betsafes tävlingssida.

Lycka till!

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-13 00:06