Hoppa till innehåll

Vinterns snyggaste och skönaste halsdukar

Snygga halsdukar vintern 2021
Daniel Lindström

Halsbrytande modedesign för kyliga dagar.

Tipset: Eftersom du bär halsduken närmast ansiktet är det bra att välja en färg som du trivs med och verkligen passar i. Kulörer som är svåra att bära är till exempel gul och orange.

Randigt från Paul Smith

1 500 kr

Ränder har varit en integrerad del av brittiska varumärket Paul Smiths mode­skapande sedan starten 1970. Här är en scarf i ull som både är snygg och gör omgivningen glad.

Läs mer om produkten eller köp den här.


Mönstrat från Missoni

1 800 kr

Missonis sicksack-mönster – ”fiammata” (lågor på italienska) – är en världs­berömd markör för stil och elegans. Den här
hals­duken passar perfekt till en marinblå skepparkavaj eller ytterrock.

Läs mer om produkten eller köp den här.


Färgstarkt från Acne Studios

2 300 kr

De allra flesta av oss bär mörka ytterplagg på vintern – svart, grått, marinblått – och behöver accessoarer i färg som kan addera något livfullt. En halsduk i färg är det enklaste sättet. Succé direkt!

Läs mer om produkten eller köp den här.


Rutigt från Tom Ford

3 300 kr

Den här lyxiga halsduken är mönstrad med ett klassiskt hundtandsmotiv vilket gör att den passar både till dressade och mer casual oufits. Stickad i Italien i en mjuk ull- och kashmirblandning.

Läs mer om produkten eller köp den här.


Trendigt från Bottega Veneta

5 600 kr

Vid sidan om Prada är det Bottega Venetas designer Daniel Lee som leder utvecklingen i modebranschen framåt just nu. En liten av glimt av nyskapandet får man här – en halsduk med ficka på.

Läs mer om produkten eller köp den här.


Megalyxigt från Loro Piana

16 300 kr

Kan en halsduk verkligen kosta som en halv månadslön? Ja, om den kommer från italienska Loro Piana i alla fall. Bättre material och hantverk finns inte. Garanterat mjuk om halsen under en livstid.

Läs mer om produkten eller köp den här.


Alla produkter på Café är noggrant handplockade av våra redaktörer. Vissa av artiklarna innehåller affiliatelänkar vilket innebär att vi får en liten provision om du väljer att köpa något. Läs mer om hur Café jobbar med affiliatelänkar här.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.