Hoppa till innehåll

Vinterns snyggaste (och varmaste) västar

Vinterns snyggaste västar
Daniel Lindström

Det perfekta mellanlagret är bäst i test.

Om du ska använda västen som ett mellanlager mer än ytterplagg är det bra att välja en stilren modell i svart, grått eller navy så att den matchar dina ytterplagg.

Mjukt från Carhartt WIP

Väst med mjuk och fluffig fleece som du både kan använda som ett mellanlager eller ytterplagg. Hög hals ger värme upp mot ansiktet och i de smarta fickorna med blixtlås förvarar du telefon och kort. 1 500 kr.

Tekniskt från Aspesi

Italienska Aspesi är ett av redaktionensfavoritmärken. Alltid de bästa materialen och en stilig design. Den här västen funkar perfekt under en större udda blazer eller rock i höst och vinter. 3 000 kr.

Recyklat från Polo Ralph Lauren

Ralph Laurens ikoniska dunväst är gjord i återvunnen ripstop (ett vind- och vatten­avvisande nylontyg) vilket gör den mycket funktionell. Det är ju så här man tänker sig en väst på vintern, eller hur? 3 800 kr.

Funktionellt från C.P. Company

Den här modellen från italienska kultmärket C.P. Company påminner om en klassisk fotografväst. Här finns mängder av fickor att stoppa små prylar i och ytskiktet är gjort i vattenavvisande bomull. 4 500 kr.

Rutigt från ERL

Vi berättade om ERL från Los Angeles i förra numret, märket som kanske är det mest trendiga just nu. (Säljs på bland annat Paul & Friends på NK.) Västen för är packad med dun och har ett rutigt yttertyg. 6 400 kr.

Lyxigt från Saman Amel

Skräddarstjärnorna Saman Amels väst är gjord i exklusiv nylon och är det perfekta mellanlagret under en kavaj eller ullrock, med fyra fickor där du kan förvara telefon och bankkort. Säljs hos Mr Porter. 10 000 kr.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.