Annons
Annons

5 första artisterna klara för Way Out West 2018

Droppa julhetsen ett tag för lite sommarpepp. Här är de första artisterna som är klara för sommarens Way Out West- festival.

Marlon Appelgren

Snart vänder det igen. Sommaren kommer tillbaka fortare än vi tror och då är det ju dags för höjdpunkten Way Out West. Den 9-11 Augusti 2018 arrangeras festivalen för tolfte året i rad i Slottskogen i Göteborg. Här är artisterna du redan nu kan se fram emot.

Lykke Li

Sveriges egen drottning av indiepop står klar att inta scenen i Slottskogen i sommar. Med tre succéartade album i baksätet är hon en av våra största och mest eftersökta artister i landet. På Way Out West gör Lykke Li sommarens enda framträdande i Sverige (vad man vet nu i alla fall).

Brockhampton

Brockhampton är hiphop-kollektivet från Texas på hela 15 man med rapparen Kevin Abstract i spetsen. Gruppen består av allt från rappare till art directors och producenter – ett gäng som helt enkelt gör allt för att få den kreativa processen att flöda – framför allt på scen.

Mura Masa

Har man samarbetat med artister som Damon Alborn, A$AP Rocky och Charli XCX är det ganska tydligt vad man har att komma med som producent. Mura Masa blir sommarens självklarhet för den som är ute efter sköna electro-vibes i Slottskogen.

Noname

Rapparen och poeten Fatimah Warner är artisten som startade sin karriär med poesitävlingar i Chicago. Förra året släppte hon sin debutmixtape där hon blandar sin poesi med jazziga beats – en utmärkande och nyskapande musikstil som man kan gunga till hela natten lång i sommar.

Grizzly Bear

Annons

Grizzly Bear är den amerikanska indierock-gruppen från Brooklyn som inte tvekar att vrida och vända sig mellan olika genrer. Något som inte minst hörs på bandets senaste albumsläpp Painted Ruins.

Way Out West 2018 pågår från 9-11 augusti och biletterna släpptes i torsdags.

Annons

Dela (1)
Tweeta

Annons


Laddar