Hoppa till innehåll

Färgstarka sommaraccessoarer och dignande bord

Högsommaren är sannerligen hög och vi börjar smått närma oss mot hösten och skördetid. Här har jag gjort ett dekonstruerat ymnighetshorn (typ, ni fattar). Ymnighetshornet har förekommit i konsten sedan urminnes tider och ofta är det min favoritgud Dionysos, fruktbarhetens och vinets gud som gestaltas med denna. Här gestaltas det på ett annorlunda sätt, med … Continued

Högsommaren är sannerligen hög och vi börjar smått närma oss mot hösten och skördetid. Här har jag gjort ett dekonstruerat ymnighetshorn (typ, ni fattar). Ymnighetshornet har förekommit i konsten sedan urminnes tider och ofta är det min favoritgud Dionysos, fruktbarhetens och vinets gud som gestaltas med denna. Här gestaltas det på ett annorlunda sätt, med några av mina sommarfavoriter i accessoar- och hudvårdsväg!

 * * *

På näsan i sommar har jag dessa glajjor från Chimi Eyewear. Modellen heter #001 och är i färgen mango, priset är 899 kr. Jag är ett stort fan av deras solglasögon som ligger i en bra prisklass samtidigt som de har en hög modegrad. Enkla modeller och snygga färger – what else do you need?

När man är ute och super på sommaren eller bara svettas bort i en solstol kan det vara nice med en fräsch ansiktsmask. The Body Shops Amazonian Acai – Energizing Radiance Mask för 195 kr är köttig för att den är 100% vegansk. Dessutom innehåller den acaibär som är rika på c-vitamin, naturligt koffein från guarana och vårdande nötolja gör detta till en pangmask.

Att ha med en sax må se märkligt ut men den här Universalsaxen för 199 kr framkallar oerhört starka barndomsminnen hos mig. Jag ser mina föräldrar under mina barndoms somrar rensa fisk, klippa mördarsniglar och kapa grenar med denna. Därför får den äran att vara med i detta stilleben.

LÄS MER!

Odla din egen avokado

Snyggaste växt- och blomsterkontona på Instagram

Allt du vill veta om solskydd – frågorna och svaren!

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.