Annons

Zara Larsson gästar Ellen DeGeneres – vill bjuda på överraskning

Zara Larssons är nästa svensk att besöka The Ellen Show.

Olle Arnell

zaralarsson

I princip alla kända namn har gästat The Ellen Show. Vi ska inte rabbla massa namn, utan nöjer oss med att konstatera att när till och med Obama varit där – och spelat in en sedvanlig sketch med Ellen – är det ett program med visst renommé.

Annons

Och i veckan är det dags för Zara Larsson att besöka Ellen. Något datum har inte framkommit ännu, men Zara säger att hon inte ska bli intervjuvad, utan bara sjunga.

Gilla Cafe.se på Facebook

– Jag ska inte vara gäst, jag ska bara sjunga, säger Zara i sin och Noel Flikes podcast Den fantastiska resan.

Men det brukar dyka upp överraskningar i programmet så det kan nog mycket väl hända att Zara även tar plats i soffan och hon själv är även sugen på att göra något mer – eller annat – än att framföra låten.

– Det vore ju något slags statement att gå in och typ…inte sjunga. Folk hade ju ba ”Oh my god this girl is not normal”. Så den kan go viral, så Ellen kan prata om det sen, säger Zara Larsson i podcasten.

Det blir den kända singeln Never forget you som framförs under programmet, låten som Zara gör tillsammans med artisten Mnek, som har toppat amerikanska Billboard digitala danslista och i förra veckan hamnade på 22:a plats på Billboards ”Hot 100”.

Kul för Zara!

Mer läsning:

Zara Larsson i intervju med Café: ”Jag får veckopeng, annars hade jag köpt skumpa för 50 lax”

 

Annons

Dela (172)
Tweeta

Annons


Laddar