Hoppa till innehåll

Zara Larsson släpper exklusiv kollektion med H&M

Sofia Börjesson

Den 18 maj släpps Zara Larssons kollektion som hon har utvecklat tillsammans med H&M.

Zara Larsson har utvecklat en exklusiv kapselkollektion tillsammans med H&M:s designteam. Kollektionen ska spegla Zara Larssons personliga stil genom att blanda coola streetkläder med glamorösa scenkläder. Kollektionen kommer att finns tillgänglig i utvalda butiker och online från och med den 18 maj.

– Det känns verkligen kul att få samarbeta med H&M. Jag har alltid älskat varumärket och deras mode som känns kul och tillgängligt för alla typer av tjejer, vilket är viktigt för mig. Dessutom är det ett roligt team att arbeta med! Jag ser verkligen fram emot att visa er resultatet, säger Zara i ett pressmeddelande.

Men det är inte det enda som samarbetet innebär. Den 17 mars släpps Zara Larssons första fullängdsalbum, So Good, och inför släppet kommer H&M att promota albumet med hjälp av digitala skärmar i butikerna. Och redan nu kan man även förhandsspara albumet på hm.com. Genom att göra det kommer So Good automatiskt att läggas till i det personliga musikbiblioteket på Spotify när albumet släpps.

Se H&M och Zara Larssons första klipp (utan ljud):

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.