10 bästa sommarköpen i Cafés shop just nu

Billiga solglasögon, vita byxor och espadrillos i mocka – Café listar de bästa sommarköpen i vår shop just nu.

Markus Aamisepp  |  Publicerad 2020-06-29 21:56  |  Lästid: 3 minuter

Det är högsommar och för det krävs ibland uppdateringar på diverse sommargeråd. För det är ju trots allt behagligt att göra semestern med kvalificerade skjortor, skor och accessoarer. Och för att hjälpa dig lite på traven har vi på Caféredaktionen valt ut några av de bästa köpen i vår egna shop. Den hittar du i den lilla rektangulära menyn längst ned till höger på sidan.

Är du sugen på att se vad mer som finns i sortimentet kan du själv gå in och botanisera bland kläder, träningsmundering, väskor och annat behövligt. När du är nöjd med din eventuella kundkorg är det bara att betala direkt på hemsidan – effektivt heter det!

Nu, utan vidare överläggningar – här är de 10 bästa sommarköpen i Cafés shop just nu.

1. Skjorta från OAS – 899 kronor

Bowlingkragen är på tapeten i år – likaså spexiga mönster. Gör stranden och stan i sommar med stil med den här rysligt snygga och kortärmade skjortan från svenska OAS.

2. Solglasögon från Chimi – 999 kronor

Snygga solglasögon behöver faktiskt inte kosta skjortan – något som Chimi återigen visar med de här kantiga old-school-bågarna för en förmånlig peng.

3. Byxor från Whyred – 550 kronor

Inget skriker lika mycket sommar som vita byxor. Varför inte då investera i ett par billiga och rabatterade varianter från det eminenta klädmärket Whyred? Matcha med en ljus överdel och undvik för all del hala gräsmattor för bäst resultat.

4. Ryggsäck från Iamrunbox – 2 429 kronor

Sommarhalvåret handlar för den hurtigare delen av befolkningen inte bara om gassande i solen – utan även om äventyr och fysisk ansträngning. Tillhör du den kategorin människor och tillfredsställs av att ta ta dig genom vattenfall och blöta skogar är den här vattentäta 30-litersväskan något för dig. Men vill också du ge (eventuellt falskt) sken om en aktiv livsstil går den lika bra att stocka med mariekex och ta med till playan.

5. Shorts från Heri Lloyd – 960 kronor

Ett par snygga shorts är ett måste i sommargarderoben. För när solen bränner till som mest är det faktiskt omänskligt att försöka korva på sig ett par svettiga långbyxor. Gör det mesta av sommaren med de här beiga och högmidjade varaianterna från Henri Lloyd.

6. Mikrofiberhandduk från Iamrunbox – 264 kronor

Ett ständigt sommarproblem är att behöva torka sig med en blöt och saltig handduk. Slipp den otippat obehagliga känslan och njut av en tämligen torrare strandvistelse med hjälp av en mikrofiberhandduk som torkar snabbare än du hinner dra upp korsordstidningen från väskan.

7. Pikétröja från Adnym Atelier – 1 000 kronor

När solen gått ned men den klibbiga medelhavsvärmen fortfarande håller sig kvar är den här luftiga och svarta pikétröjan från Adnym Atelier ett toppenalternativ. Ja – ut med dig och gör stan på ett funktionellt men snyggt sätt.

8. Espadrillos från OAS – 1 099 kronor

Ajjemän – listan blir inte komplett utan ett par sommarstinkande espadrillos. Svenska OAS har de traditionsenliga skovarianterna (som antagligen brutis av semestrande pappor sedan stenåldern) i flera olika färger och material – däribland mocka.

9. Termos från Glacial – 399 kronor

Drick diverse förfriskning med hjälp av en snygg termos från Glacial. Håller drycken varm i 12 timmar och kall i 24 timmar – vilket innebär att den passar lika bra på en temperarad dagsutflykt som runt huttriga kvällsbrasor.

10. Badbyxor från Oas – 699 kronor

En sommarlista blir ju inte komplett utan ett par badbyxor. Rocka lite retrofärger med dessa snygga varianter när du är ute och plaskar och/eller bränner dig i solen.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2020-06-29 21:56