10 grejer du hittar i en killes första lägenhet

Första flytten hemifrån kan vara en svindlande upplevelse. Det är så mycket som behöver ordnas som man inte riktigt tänker på precis i början. Men här är några grejer alla killar faktiskt kommer ihåg inför sitt allra första egna boende.

Jonas Strandberg | Foto: Getty Images  |  Publicerad 2023-08-23 12:51  |  Lästid: 3 minuter

1. En mikrovågsugn

Foto: Getty Images

Någonstans måste maten lagas och kaffet värmas när det svalnat. En kopp nymikrat kaffe, sämre kan man ha det. Men inte speciellt mycket.

2. Ett set med bestick

Foto: Getty Images

En kniv, en gaffel och en sked. En tallrik. Det räcker, varför skulle man ha fler? Det bor ju bara en enda människa här.

3. Alla Harry Potter-böckerna

Och inte en enda annan bok.

4. En enorm tv

Foto: Getty Images

Det fanns en budget till flytten hemifrån. Sedan fanns det en underbar tv istället.

5. En flaska sprit

Synligt placerad i en hylla, typ bredvid Harry Potter-böckerna. Tröskeln mellan barndom och vuxenliv blir aldrig mer rörande än här.

6. En inramad filmaffisch

Varför skulle man ha konst på väggarna när det finns reklam för superhjältefilmer?

7. En plastblomma

Foto: Getty Images

Som han inte förstått är av plast, och därför ändå vattnar ibland.

8. En vägg av toalettpapper

Foto: Getty Images

Det klassiska dilemmat om det är pinsammare att köpa mindre förpackningar toalettpapper men tvingas göra det ofta. Eller att köpa en uppseendeväckande stor förpackning som inte får plats på rullbandet.

Här har den här killen helt klart valt sida. Var man egentligen gör av så mycket toapapper i en liten etta? Glad att du frågade, man staplar dem naturligtvis mot väggen i badrummet. Det finns ingen anledning att skapa ett trevligt hem i onödan.

9. En balkong full av skräp

Foto: Getty Images

Att använda den del av ens hem som syns för absolut flest människor till att tillfälligt lagra säckar med pantburkar, kartonger och annan skit, det har aldrig slagit den här killen som det minsta konstigt. Det är ju praktiskt att lägga skräpet där, så man slipper se det.

10. En sån här som sitter fast i en annan sån här

Gärna väl synligt hängandes fram bakom någon möbel, eller dragen tvärs över ett rum. Prylarna måste ju fungera. Att det ser bottenlöst deppigt ut är ingenting som killen i fråga ägnat en tanke. Än. Det kommer. Det är ju trots allt hans första egna hem.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-08-23 12:51