Annons

10 hemvändartyper du garanterat kommer att träffa under julhelgen

Jul är lika med hemvändarfest för många av oss som lämnat en småstad. Och hemvändarfest betyder massor av mer eller mindre obehagliga återseenden. Här är några av de viktigaste kategorierna av hemvändare samlade, från "kingen" till den framgångsrika datanörden. Du kommer att ha mött dem alla innan julen är slut.

Johan Hurtig
10 hemvändartyper du garanterat kommer att träffa under julhelgen

1. Gamla gymnasieflirten som du inte riktigt vet hur du ska presentera för din nuvarande partner

house

Ni var aldrig riktigt ihop, men något slags relation hade ni. Synd att det saknas ord för vilken relation det var – särskilt när din nya partner är med när ni nu träffas för första gången på flera år.

Annons

 

2. Stökiga killen som växte upp, skärpte till sig och skaffade ett jobb

gangster

From bully to businessman. Alla i korridoren var livrädda för honom och alla är det fortfarande – men nu i kontorsmiljö. Vem kunde ana att värstingkvaliteter som hänsynslöshet kunde vara så lätta att omsätta i yrkesframgång?

Gilla Cafe.se på Facebook

 

3. Killen som alltid satt vid datorn och som fortfarande gör det men som nu är svinrik tack vare det

billgates

Du undrade vad han höll på med hela dagarna. Nu vet du.

 

4. Goth-tjejen som nu jobbar på Försäkringskassan

goth

Hon som brukade sitta svartklädd i skolkafeterian och sucka ljudligt. Nu gör hon det på hemvändarfesten som hon ”inte ens tänkte gå på egentligen”.  Hade Dr Martens långt innan ni andra hade det.

 

5. Den fula ankungen som tog hatfylld revansch

uglyduckling

Hon kommer sent och går tidigt. Hon har med sig sina nya vänner som är mycket coolare och mer världsvana än vad ni är. Hon svarar inte på tilltal från er småstadsbarbarer.

 

6. ”Kingen” som fortfarande är kvar i det

Lion-King-Growing-Gif

Han som var snyggast, gladast, bäst i fotbollslaget och som cirkulerade mellan alla skolans populäraste tjejer. Han hade ett oändligt självförtroende och har det fortfarande. I dag är han mobilabonnemangsförsäljare och ”en skön kille”.

 

7. Han som stannade kvar

springbreakers

Han hade aldrig en tanke på att lämna stan där han växte upp. Här fanns ju allt han behövde: en anställning i familjeföretaget, en modern villa vid vattnet nästan gratis, en seriös hifi-butik med det senaste inom hemmabio och det viktigaste av allt: trygghet.

 

8. Han som alltid är på väg

johnny_depp

Han som kommer fram till dig först av alla på hemvändarfesten för att berätta om sina nya storslagna planer. Han är ständigt på väg att flytta till någon spännande plats – till exempel Miami – men lyckas aldrig ta sig iväg. Han har tjatat i femton år om att han ”vuxit ur den här hålan för länge sen”.

 

9. Snyggaste tjejen på skolan

bettydraper

Alla pratade om henne varje dag, men efter studenten försvann hon från radarn. I dag bor hon i ett radhus i en annan småstad, exakt likadan som den hon lämnade. Har fyra barn och är gift med en mäklare.

 

10. Han som flyttade till storstan med drömmar om att bli nya Jan Guillou men som i stället sitter och gör sådana här gif-listor åt nån sajt hela dagarna

jimcarrey

Svår att beskriva.

Annons

Dela (26)
Tweeta

Annons


Laddar