13 saker du gör i badrummet som din tjej stör sig på

Vi har frågat ett ett antal kvinnor om vad de stör sig mest på hos oss män vad gäller badrummet. Det blev en lång, lång, lista. Så vi fick begränsa den till de här 13 sakerna.

Olle Arnell  |  Publicerad 2016-09-23 16:51  |  Lästid: 2 minuter

Att bo ihop med någon är inte alltid friktionsfritt och det finns många saker som man behöver komma överens om – en process som ständigt pågår. En av de saker som ger upphov till flest dispyter är (o)ordningen i badrummet. När två människors definitioner om vad som är rent, i rummet där man sköter sin hygien, möts uppstår meningsskiljaktigheter om vad som är okej.

Vi tog hjälp av ett antal kvinnor för att fråga vad vi män gör som för våra kvinnliga partners att vilja ge upp allt vad kärlek är och gör dem beredda att kasta ut både tålamodet och oss killar genom fönstret.

De här sakerna är våra flickvänner fruktansvärt trötta på att vi gör i badrummet.

1. Lämnar skäggstrån i handfatet.

"När han tar ordentlig tid på sig att klippa sin ansiktsbehåring och lämnar kvar skäggstrån i handfatet och på golvet."

2. Hänger upp svettiga gymkläder som ockuperar badrummet.

"Logiken i att hänga upp smutsiga, svettiga träningskläder i rummet där man ska sköta sin hygien. Om ändå kläderna höll samma färgskala, eller handduken inte var missmatchande och skitful."

3. Glömmer nämna när tandkrämen/toapappret är slut.

"Visst, toapapper, tandkräm och handtvål tar slut men jag orkar inte ens tänka på alla gånger man suttit där med endast kartongrullen kvar i toalettpappershållaren. Det finns faktiskt en lösning på problemet. (Hint: den finns på samma ställe du köper snus)."

4. Lämnar badrumsgolvet dyblött efter duschen.

"Det finns en badrumsmatta/golvhandduk av en anledning."

5. Håransamlingen i duschen.

"Förutom skäggstrån överallt efter rakning verkar killar, framför allt de med lite längre hår, även inkapabla att ta bort hår ur silen till duschavloppet när de är klara. Och när vi ändå pratar om långhåriga killar – de får gärna låna ens borste, men varför tar de aldrig bort håret?"

6. Tandkrämsstänk på spegeln.

"Det går knappt en dag utan att jag måste navigera mellan tandkrämsstänk när jag tittar mig i spegeln. Varför borstar killar tänderna med öppen mun? Och varför gör de det så nära spegeln?"

7. Använder dyrt schampo och balsam till obegripliga saker.

"När han lånar svindyrt balsam och använder dubbelt så mycket som behövs. För sin korta frisyr som inte ens behöver balsam!"

"När han skrubbar badkaret med min massagehandske i sisal från bodyshop och använde svindyr tvål som lödder: 'ville bara göra rent' "

8. Morgonslemmet.

"Det här med att harkla sig och spotta slem i handfatet, vad är det ens? Händer extra ofta med de killar som röker."

9. När han försöker hjälpa till att städa...

"Min kille tror att städning av badrummet innebär att torka av handfatet och dammsuga golvet. När han sedan ser mig städa badrummet säger han förvånat 'oj, vad gör du, det där visste jag inte ens att man kunde göra' när jag rengör badkarets avloppsrör."

10. ...men minsann har lärt sig ett och annat i lumpen.

"Han missar ogärna ett tillfälle att visa hur man polerar en kran. ”Vi som har gjort lumpen kan det här med att gnussa metall.”

11. Slår läger i badrummet.

"När han ockuperar badrummet genom att sitta på toaletten och kolla mobilen när man själv behöver använda det – för att man ju har ALLA sina saker där inne."

12. Lämnar kvar tomma flaskor.

"Jag har tappat räkningen på hur många gånger jag har slängt olika sorters flaskor som lämnats kvar i badrummet trots att de är tomma. Är det verkligen så svårt att slänga schampot när man tagit det sista?"

13. Den eviga gåtan.

Av alla de kvinnor vi pratat med var det en sak som fanns med i samtliga svar. Det verkar vara en epidemi hos oss killar att vi aldrig kommer ihåg att fälla ner locket efter att vi kissat. Så ett tips till alla killar: Fäll ner toalettlocket och sittringen efter du varit på toa så har du eliminerat ett stort irritationsmoment i vardagen. Helst ska du sitta ner och kissa också, för stänket utanför är inte heller något som får dina popularitetsaktier att skjuta i höjden direkt.

Dela med dig till din partner om de här sakerna känns igen 😉

Mer rolig relationsläsning!

17 irriterande saker din partner kommer undan med – för att du är kär

Glöm inte att gilla Café på Facebook så missar du inget!
[socializer-facebooklikeshare href="https://www.facebook.com/tidningencafe/" layout="standard" action="like" showfaces="false" share="false" width="320”]

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-04 20:59