19 hetaste affärerna i Mall of Scandinavia

Tobias Skagerström  |  Publicerad 2015-11-11 15:01  |  Lästid: 5 minuter
mallofscandinavia

Nike

Ett otroligt efterlängtat öppnande står Nike för som etablerar sin första renodlade butik i Norden. Affären ska lägga extra fokus på fitness och löpning och vara över 500 kvadratmeter stor. Skydda dig mot regnrusket och höstens mörker genom att köpa något sportigt att ta dig runt i.

JD

Den brittiska sportkedjan tar klivet in på den nordiska marknaden och öppnar sin första butik i Sverige. JD är en av Europas största sportaktörer med över 800 butiker – de flesta hemma i Storbritannien men nu vill företaget växa och det är dags för Norden. De säljer sportkläder och accessoarer för både herrar och damer.

Oakley

Mall of Scandinavia har satsat stort på sportmode och en del av det är Oakley som även de öppnar sin första egna butik i Norden. Det anrika märket kommer bland annat att sälja solglasögon, kläder och sportmode inom golf och vintersport i sin nya flaggskeppsbutik.

River Island

Det svenska intresset för kedjan växer och nyligen lanserade modeföretaget en hemsida för den svenska marknaden. I Mall of Scandinavia öppnar River Island sin andra butik i Sverige för att stilla hungern. Den kommer att sälja både herr- och damkläder.

Missa inte: Höstens 15 bästa sneakers

 

Biografen

Satsningen i Mall of Scandinavia har kallats för nästa generations bioupplevelse och filmstaden är 9000 kvadratmeter stor. Den omfattar bland annat Sveriges första IMAX-biograf, en 5D-salong och totalt 15 salonger. Om du vill se nya Hunger Games eller kommande Star Wars borde du bege dig hitåt.

Hugo Boss

Längs 210 meter långa ”Flagship Avenue” ligger bland annat det tyska märket Hugo Boss. Förutom att titta på de åtta meter höga skyltfönstren kan du gå in och shoppa kläder.

Tesla

Butiken blir elbiltillverkarens tredje i Sverige och kommer vara 240 kvadratmeter stor. Bland annat kommer nyligen lanserade P90D att säljas där och om du är intresserad av en mer hållbar transport borde du gå hit.

Lego store

Ett måste för alla som någonsin lekt eller tyckt om de små byggbitarna. Det här blir Sveriges första Lego store och bland annat kommer du att kunna köpa bitar i lösvikt. Se bara upp så att du inte trampar på någon bit utan skor för det gör ont som tusan.

American Vintage store

Shoppa allt från stiliga tröjor till mysiga byxor i den här spännande modeaffären med mycket fina och trendiga kläder.

A Day's March

A Day´s March öppnade sin första butik på Kungsgatan i fjol och nu går det svenska herrmodevarumärket vidare med en affär i Mall of Scandinavia.

Adidas

Sporttrenden inom mode visar sig även i Mall of Scandinavia där Adidas öppnar en 460 kvadratmeter stor butik som ska erbjuda skor, kläder och accesoarer för både män och kvinnor från Originals och Sports Performance.

COS

Sedan COS lanserades 2007 har varumärket växt och gjort många stiliga klädesplagg. Deras butiker brukar präglas av det Skandinaviska ursprunget och när man är i Mall of Scandinavia är ett besök här givet.

Missa inte: 15 bästa kängorna i höst

Levi's

Det perfekta stället för att leta efter nya jeans, men butiken har även andra plagg som du kan köpa.

G-Star

Ett till bra ställe att hitta nya jeans och andra kläder på.

Oscar Jacobson

Under hösten öppnar Oscar Jacobson två nya butiker och kommer att förnya sitt koncept. Affären i Mall of Scandinavia kommer att erbjuda hela Oscar Jacobsons koncept samt det bästa från sportkollektionen.

Tiger of Sweden

Det svenska märket stärker Mall of Scandinavias modesatsning ännu mer och varje shoppingtur borde göra ett stopp i den här affären.

Volt

Volt är ett av Nordens största multibrandkoncept för män och har butiker i både Sverige och Norge. Här kan du köpa allt från topp till tå och du kommer att hitta något som du tycker om.

Tommy Hilfiger

Det amerikanska klädmärket har flera snygga och stiliga plagg som du kan shoppa loss på i Mall of Scandinavia.

22 restauranger

Efter all shopping måste man äta och det finns flera alternativ i Mall of Scandinavia. Bland annat öppnar norska Egon och turkiska Simit Sarayi sina första restauranger i Sverige. Italienska Mangiardiano och japanska Buddakahn Teppanyaki gör speciella ställen till shoppinggallerian. Det finns även att finnas gamla favoriter som O’Learys och Max för den som vill hålla sig till en klassiker.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-08-28 14:35