Annons
Annons

JC:s nya satsning – vill bli störst på jeansmode

JC satsar på ett nytt butikskoncept med större fokus på jeansrelaterat mode, accessoarer och skor. Den första affären som följer denna idé öppnar på torsdag i Mall of Scandinavia och kommer bland annat att innehålla ett ”jeansotek”.

Tobias Skagerström

jcuppe

Om du letar efter nya jeans vill JC bli stället som du beger dig till och de kallar sin nya satsning för JC (ACE). Företaget vill stärka sin position inom jeansmode och bli nummer ett i Sverige på denim. Därför öppnar de en butik där jeansrelaterat mode, accessoarer och skor är det viktiga.

Annons

Bland annat kommer det att finns en ”Denim Island” – eller på svenska ”jeansotek” – där kunderna kan välja bland jeans som är staplade från golv till tak. Några av varumärken som kommer att finnas i ”jeansoteket” är Lee, Levis, G-Star, Tiger of Sweden och Denim & Supply från Ralph Lauren.

Sortimentet utvidgas också med ett antal premiummärken som bland annat PRPS, Frame Denim, Hudson Jeans och Earnest Sewn.

Den första JC (ACE)-butiken öppnar i Mall of Scandinavia som invigs på torsdag medan de andra befintliga affärerna kommer att få ett bredare sortiment och ett större utbud av varumärken.

jc

jc2

Annons

Dela (93)
Tweeta

Annons


Laddar