Höstens hetaste plagg – enligt affärerna själva

Tobias Skagerström  |  Publicerad 2015-11-20 16:25  |  Lästid: 3 minuter
malluppe

Under förra veckan öppnade Mall of Scandinavia i Solna under kaosartade former. Gallerian som rymmer massor av butiker, restauranger och Sveriges första IMAX-bio är den största i Skandinavien. Café åkte dit under fredagen och bad personalen i 13 olika herrklädesbutiker att plocka fram sitt absoluta favoritplagg – här är de bästa köpen i Mall of Scandinavia, enligt butiksbiträdena själva.

adidas

Amanda Bolldén, Adidas.

– Den här tjocktröjan kan man ha som den är eller tillsammans med en jacka eller något annat om man vill det. Tröjan håller dig varm medan du är ute och sportar. Den är gjord med teknologi för att efterlikna päls från en isbjörn och är bra att ha ute i kylan.

nike

Nike Paldan, Niké

– Denna jacka tål vinden jättebra, är vattenavvisande och andas väl. Hela jackan är även full reflex och passar därför perfekt för när du är ute och springer.

lexington

Adam Jennerwall, Lexington

– Vintern och kylan är på väg och då passar den här klassiska parkasen som håller dig varm när det är kallt ute.

gstar

Christian Larsson, G-Star Raw

– Det här paret chinos är snygga och har dessutom superstretch och kan dras ut. Det ger byxorna en perfekt passform för alla kroppsformer och de passar till alla människor.

tinalundh

Tina Lundh, A Day´s March

– Den här Milano bomberjackan är ett väldigt gångbart plagg som funkar till det mesta. Man kan både klä upp och ned den.

tommyhilfiger

Johan Bertilsson, Tommy Hilfiger

– Den här kavajen är extrem skön att ha på sig – det vet jag om eftersom jag har på mig den just nu. Sedan är den snygg och sticker ut lite med sina stora rutorna.

jlindeberg

Charlie Ekendahl, J Lindeberg

– Det här är en lite kortare och sportigare rock i hundra procent kashmir som håller värmen utan att vara onödigt tjock.

jc

Jonas Raoux, JC Ace

– Den här jackan är snygg och passar till alla människor. Den är även varm och skön under vintern när det blir kallare ute.

tiger

Emilia Lindau, Tiger of Sweden

– En svart sammetskavaj funkar både till ett par lite slitna jeans och ett par kängor, men även till vinterns festligheter där den passar ihop med en skarpare skjorta och en fluga.

volt

Evelina Birgersson, Volt

– Den här kavajen är väldigt snygg och är unik med sin härliga färg, vilket gör att man sticker ut lite.

borg

Alicia Antonsson, Björn Borg

– Detta är en lite mer dressad hoodtröja som är bra att ha som mjukiströja eller på gymmet. Mönstret som går på ryggen och armarna finns på flera kläder i den här kollektionen och just den här hoddien har sålt bra.

peak

Fredrik Jacobsson, Peak Performance

– Den här jackan är ny och hipp med en annan detalj på färgen som vi har gjort i en limited edition.

filippak

Linnea Viio, Filippa K

– Skjortan har en snygg och höstlig färg. Jag gillar att den är tjock och därmed blir som en överskjorta som man även kan ha som en tunnare jacka på våren när det är lite varmare.

Läs även: Här är samtliga herrklädesbutiker i Mall of Scandinavia >

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-08-28 14:55