5 heta serienyheter på HBO Max i sommar

Sommaren är en tid för sol, bad och tv-tittande. Café bjuder på ett urval av sommarens nyheter från en av streamingjättarna.

Markus Thörnhammar  |  Publicerad 2022-07-11 16:05  |  Lästid: < 1 minuter

Industrisemestern vecklar ut sig över landet och lediga dagar innebär mer tid för… att titta på tv! Café har vaskat fram några av guldkornen bland de nyheter som berikar HBO Max utbud de kommande veckorna.

Westworld, Säsong 4|1 avsnitt i veckan sedan 27 juni

Den dystopiska science fiction-serien med western-vibbar kränger in på sin fjärde säsong. Än så länge har tre färska avsnitt släppts och fem till ska trilla in innan sommaren är över.

Fantastic Friends |9 juli

Alla som har väntat på ett reseprogram som leds av identiska tvillingar kända från Harry Potter-filmerna får sitt lystmäte i och med den här nya serien. James och Oliver Phelps (som alltså spelade Fred och George Weasley i Harry Potter-filmserien) reser världen över och träffar kända vänner som agerar reseledare. Bland de medverkande märks namn som Maisie Williams från Game of Thrones och Haley Joel Osment – ni vet, barnet från Sjätte sinnet som numera stoltserar med en gemytligt rundlagd pondus.

Edge of the Earth | 13 juli

En dokumentärserie i fyra delar för den som hellre upplever sina sommaräventyr från tv-soffan. En grupp extremsportare (däribland snowboardåkare, klättrare och surfare) ger sig ut på en rad fysiskt och psykiskt krävande uppdrag.

Rap Sh!t | 22 juli

Issa Rae, som också ligger bakom kritikerrosade dramakomedin Insecure, har skapat den här nya originalserien som följer två barndomsvänner som kämpar för att slå igenom som rappare i Miami.

House of the Dragon | 21 augusti

Innan sommaren är slut är det äntligen premiär för den här hett emotsedda spin-offen på kioskvältarserien Game of Thrones. House of the Dragon utspelar sig 300 år före händelserna i Game of Thrones och kretsar kring den eldfängda Targaryen-släkten.

Läs mer om House of the Dragon här

Dela på Facebook
Tweeta