Hoppa till innehåll

5 produkter som garanterat kommer bota din baksmälla

Christian Bale som Patrick Bateman i American Psycho
Rasmus Blom, redaktionschef på Café Magazine

Nytt år, nya möjligheter – skjut mig.

Fyll badrumsskåpet med dessa groomingprodukter och märk med ”Om krisen kommer” (läs: du varje lördagmorgon efter en AW som ju INTE skulle sluta med en redig kväll på stan…) och du är redo att ta dig an 2020 med stil och värdighet.

1. Peter Thomas Roth

Cucumber Gel Mask, 480 kr

Rödflammig och spritsvullen? Denna gurkbaserade mask kyler ner och lugnar huden. Ansiktet blir både avgiftat och återfuktat och du kommer att känna dig som pånyttfödd.

2. Recipe for Men

High Gear Eye Roll-on, 139 kr

Överst på listan över saker du inte visste att du behövde: ögon-roll-on. Med en sådan behöver du aldrig mer oroa dig för svullnad eller mörka ringar runt ögonen.

3. Cleareyes

Cleari, 109 kr

Sedan en tid tillbaka behöver du inte korsa Atlanten för att köpa Cleareyes, du kan köpa det direkt på Apoteket. Med dessa droppar slipper du rödsprängda ögon.

4. Flux

Munskölj, 54 kr

Dröjer sig smaken av gårdagens Fernet Branca kvar? Flux är bäst i klassen när det kommer till munskölj och kommer garanterat att ge dig en fräsch andedräkt

5. Biotherm Homme

Dynamic Hydration, 332 kr

Oavsett om du har druckit Pripps Blå på långburk eller Krug från 2002 har alkoholen torkat ut din hud totalt. Med Biotherm Hommes återfuktande ansiktskräm sopar du igen alla synbara spår efter gårdagen.


Alla produkter på Café är noggrant handplockade av våra redaktörer. Vissa av artiklarna innehåller affiliatelänkar vilket innebär att vi får en liten provision om du väljer att köpa något. Läs mer om hur Café jobbar med affiliatelänkar här.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.