Hoppa till innehåll

Snyggaste (och viktigaste) produkterna för stranden

Solens strålar är sköna men skadliga. När du chillar på playan vill du inte bara göra det med stil och i sommar gör du det snyggast i 70-talets färger, från murrigt chokladbrunt till solgult. Innan du beger dig till stranden är en kroppsskrubb för att få bort döda celler ett måste. Sedan preppar du huden … Continued

Solens strålar är sköna men skadliga. När du chillar på playan vill du inte bara göra det med stil och i sommar gör du det snyggast i 70-talets färger, från murrigt chokladbrunt till solgult. Innan du beger dig till stranden är en kroppsskrubb för att få bort döda celler ett måste. Sedan preppar du huden med solkräm, använd SOLKRÄM sa jag. Jag kör alltid 30 på kroppen och 50 i fejan. På tunna områden som runt ögon, läppar och på axlarna behöver man extra skydd. Efter en dag i solen vill man återfukta då huden bokstavligen skriker efter fukt.

På sommaren gör jag tvärtemot vad alla andra gör, jag byter ut min vanliga parfym mot en tyngre, kryddigare och sötare doft. Jag tänker att det får effekten av marockansk basar, spännande på solvarm hud, den lägger sig och håller länge. L:a Brukets parfymolja är the way to go!

Badbyxor, 5 158 kr, Tom Ford

Keps, 1 289 kr, Our Legacy

Strandväska, 449 kr, Rains

Skor, 999 kr, Converse

Mobilfodral, 217 kr, Rains

Solglasögon, 4 559 kr, Barton Perreira 

* * *

Superlätt och oljefri solskyddsfaktor, 216 kr, Clinique

UV-mist utan kladd, 316 kr, Filorga

Kryddig parfymolja, 459 kr, L:a Bruket

Handkräm, 212 kr, Aesop

Fuktkräm, 99 kr, Biotherm Homme

LÄS MER!

Allt du vill veta om solskydd!

Stort inlägg om lermasker

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.