5 saker vi lärde oss under torsdagen på Way Out West

Bland annat detta fick vi med oss från första dagen på Way out west.

Redaktionen  |  Publicerad 2016-08-12 13:10  |  Lästid: < 1 minut

1. Countrystjärnan Jason Isbell är rolig på Twitter.

2. Citerandet av Ulf Lundell måste upphöra

Libertines dök inte upp till sin kvällskonsert, vilket fick en inte oansenlig mängd förnumstiga festivalbesökare att löddrigt utbrista: ”En inställd spelning är också en spelning!” Det var alltså den mycket gamla Ulf Lundell-sägningen som dammades av. Vad människor inte förstår är att det där citatet helt enkelt inte är så jävla roligt och att det därför genast måste begravas – varför inte tillsammans med de enfaldiga Looptroop Rockers-skämten?

3. Snook fortsätter att teasa om en möjligen icke efterfrågad återförening

Sent i natt, under en konsert som ingen var på, tog Daniel Adams-Ray upp Oskar Linnros på scen och körde en sprillans ny Snooklåt. Exklusivt så det förslår, om man ska tro tidningsrubrikerna, men det ingen riktigt verkar ha stannat upp och frågat sig själv är: behöver världen verkligen ett återförenat Snook? Ta av dig ditt tunnelseende.

4. Chvrches borde låta Lauren Mayberry sjunga alla låtar

I eftermiddagssolen gjorde electropoptrion Chvrches ett mycket trivsamt framträdande – fram till dess att Martin Doherty tog micken från Lauren Mayberry och sjöng två låtar. Han gjorde detta iklädd något slags Fall Out Boy-aktig keps och med ett våldsamt överdrivet rörelseschema. Helt klart inte ett hållbart scenario och Doherty måste nu handfängslas vid sin synth.

5. Olof Lundh  avtäcker traditionsenligt sina Way Out West-glasögon

Den begåvade fotbollsexperten Olof Lundh gillar Way Out West så mycket att han tillägnat festivalen ett eget glasögonpar. Redan förra året syntes glasögon/solglasögon-hybriden på festivalen – och i går kunde den dyra toningen åter explodera i festivalpublikens ansikte. Nu väntar vi på spänt på boken Vad jag pratar om när jag pratar om mina Way Out West-glasögon.

View this post on Instagram

Sköna killar 👊😎

A post shared by Homan (@homantaghizadeh) on

Mer Way out west från Café!

Streetstyle från Way out west – 7 snyggt klädda killar

5 spelningar du inte visste att du inte vill missa på Way out west

 

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar