Annons

5 vinterjackor som håller dig varm i snökylan – på riktigt

Hur klär man sig snyggt i snökaoset utan att frysa? Cafés moderedaktör guidar dig till smartaste valet av ytterplagg.

Martin Hansson
vinterjacka 2017 herr

Det finns ”vinterjackor” och så finns det vinterjackor. När den första snön väl har anlänt och temperaturen stabiliserat sig med minusgrader är det hög tid för att välja ett ytterplagg som du slipper att hacka tänder i. Ett av de hetaste ytterplaggen att bära denna vinter är passande nog dunjackan. Och du behöver inte oroa dig för att se ut som ett vandrande kylskåp – här har flera modemärken under de senare åren höjt ribban kombinerar stil och funktion på ett föredömligt sätt. Cafés moderedaktör Martin Hansson har valt ut fem snygga vinterjackor som du garanterat slippar att frysa.

Annons
Gilla Cafe.se på Facebook

Canada Goose

1. En bomberjacka som definitivt klarar minusgraderna. Bomberjacka med shearlingkrage som går att fälla upp när vintervindarna blåser som värst. Canada Goose, 8 435 kr. 

2. En lätt och värmande dunjacka från Peak Performance, snygg att bära till ett grövre kängor och raka jeans denna säsong. Försedd med vattenavvisande Pertex-material. Peak Performance, 3 799 kr.

3. En stor och tjock shearlingjacka håller dig garanterat om du drar igen dragkedjan och fäller upp kragen. Ett av de snyggaste vinterytterplaggen men också det dyraste. Acne Studios, 18 995 kr.

4. Sportig och oversize dunjacka i en parkas-modell från J.Lindeberg. Lika cool att bära till vardagsjeansen som ett par byxor i läder. J.Lindeberg, 6 500 kr.

5. Moncler har länge gjort vinterjackor som ska tåla vinterns mest extrema förhållanden. Den här kamouflage-mönstrade jackan håller stilnivån högt även de värsta väderlägena. Moncler, 14 550 kr.

Annons

Dela (4)
Tweeta

Annons


Laddar