Hoppa till innehåll

Håll värmen i en snygg dunjacka – 9 stilsäkra favoriter

Martin Hansson

Bomberjackor och eleganta rockar i all ära men när kylan verkligen biter sig fast under nollgradigt är dunjackan ett smart val av ytterplagg. Cafés moderedaktör Martin Hansson har valt ut 9 favoriter som finns att köpa i butik nu.

Dunjacka, vadderad jacka eller puff-jacka är bara några av benämningarna på en av vintersäsongens populäraste jackmodeller. Den stora utmaningen med att bära dunjacka kan många gånger vara att inte gå runt och känna sig som ett vandrande kylskåp – glöm det. Här 9 dunjackor som garanterat ger dig en snygg höst- och vinterstil.

4650 kr

Klädmärket The Workers Club har designat en dunjacka exklusivt för e-handelsjätten Mr Porter.com. En snygg jacka som du fördelaktigt kan bära med ett par jeans och en sweatshirt. The Workers Club, 4655 kr.

Boomerang, 5200 kr

Den här klassiska och svarta dunjacka står emot de tuffaste skandinaviska vintervindarna utan att för den sakens skull göra avkall på stilen. Boomerang, 5200 kr.

Brixtol, 2499 kr

Svenska märket Brixtol har denna säsong släppt en ny dunjacka i samarbete med Official Gallery. Ett lika medvetet som moderiktigt val av dunjacka. Brixtol, 2499 kr.

Canada Goose, 7920 kr

Kanadensiska Canada Goose har gjort sig kända för att göra ytterplagg för extremt kalla klimat. Kamouflera dig i höst i den här fina dunjackan som har flera värmande detaljer som vindstopp och muddar. Canada Goose, 7920 kr.

H&M, 599 kr

En vadderad jacka som gör sig snygg att kombination med en stickad polotröja och mysig halsduk. H&M, 599 kr.

Zara, 799 kr

Välj en vinröd vadderad jacka och matcha med zip-tröja under och vida manchesterbyxor för vinterns kanske trendigaste look. Zara, 799 kr.

Our Legacy, 4500 kr

Alltid lika imponerande Our Legacy har gjort en stilig och trendig tolkning av den uppskattade dunjackan. Our Legacy, 4300 kr.

Polo Ralph Lauren, 29 650 krjpg

Planerar du att öppna den stora plånboken och göra en ordentlig jackinvestering så har Ralph Lauren ett stilsäkert alternativ. En dunjacka i världsklass med extra allt. Ralph Lauren Purple Label, 29 650 kr.

Uniqlo, 1400 kr

Är du på jakt efter en stilren dunjacka i all dess enkelhet levererar Uniqlo. Klädmärket har ett stort urval av olika färger och modeller av just dunjackor. Uniqlo, 1400 kr.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.