Hoppa till innehåll

6 snygga tote-väskor – från 390 kronor

Tote-väskor

Smartaste bärhjälpen för alla tillfällen.

Innan du köper en väska – fundera över vilka behov du har. Är tanken att transportera gymkläder behöver du välja en stor modell, medan en modern laptop inte kräver mycket plats alls.

Återvunnet från Arket

Rymlig och packbar väska i återvunnen och vattenavvisande polyester, tillverkad av återvunna plastflaskor vilket leder till minskat avfall och en minskad användning av oljebaserade råvaror. 390 kr.

Prisvärt från Bläck

Väska i matig bomullskanvas med handtag i skinn samt en avtagbar axelrem. Designen är stilren och modellen enkel att använda i alla slags sammanhang. Här får du mycket väska för pengarna. 799 kr.

Stilrent från Our Legacy

Väska i vattentåligt och hållbart italienskt nylontyg. Inuti är ett rymligt utrymme som stängs med tryckknapp. Den här väskan passar perfekt till Our Legacys suveränt fina vårkollektion. 2 300 kr.

Slitstarkt från Acne Studios

Den här väskan är gjord i en lätt och slitstark nylon, vilket har uppenbara fördelar – den är enkel att bära och kommer att hålla länge. Svarta läderdetaljer skapar en lyxig look. 3 400 kr.

Kamouflerat från Porter-Yoshida & Co

Japanska Porter är ett av världens främsta väskvarumärken som alltid levererar högsta kvalitet. Den här väskan i nylon har flera smarta fickor och även ett speciellt fodral för din laptop. 5 400 kr.

Lyxigt från Saint Laurent

Klassisk tote-modell i italienskt skinn. Inuti väskan finns ett avtagbart litet case där du kan förvara dina mest värdefulla prylar. De övre handtagen är designade för att sitta bekvämt på din axel. Perfektion. 14 500 kr.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.