Hoppa till innehåll

7 bäst klädda killarna på modeveckan i Stockholm

Caféredaktionen

Få inspiration till vårgarderoben. Café har samlat de snyggaste streetstylebilderna från Stockholms modevecka.

I söndags gick startskottet för Stockholms modevecka. Designers, modeprofiler, stylister och bloggare från hela landet samlas i huvudstaden för att syna sömmarna på hösten och vinterns klädkollektioner – och även varandra.

Café är på plats utanför visningarna och samlar de bäst klädda killarna från modeveckans första och andra dag!

Fotograf

Sportigt har de senaste säsongerna präglat herrmodebilden. Lager på lager-looken med en hoodie ovanpå polotröjan och sneakers känns helt rätt att bära i vår.

Tips: Vinterns 8 snyggaste hoodies  >

Andreas Wijk

Trenchcoaten är ett populärt ytterplagg för säsongen. Instagram-profilen Andreas Wijk sportar en snygg svart trench i ullmaterial och vida sammetsbyxor. Like på den!

Tips: 7 klassiska och snygga trenchcoats att bära i vår >

20170130_FashionWeek_8S0A9162

Den oversizade dunjackan bär du medvetet och föredömligt i kombination mer ett par jeans och svarta sneakers under våren. Snyggt med ett färgrikt klädval.

Tips: Håll värmen i en snygg dunjacka – 9 stilsäkra favoriter >

20170130_FashionWeek_8S0A9943

Ingen Cafe.se-läsare har nog kunnat missa att hoodtröjan är ett hett plagg för våren 2017.  Hoodien är ett avslappnat och skönt nyckelplagg som du kan bära till allt. Välj en enfärgad tröja och matcha snyggt med en trenchcoat.

Tips: Vinterns 8 snyggaste hoodies  >

Tips: 7 klassiska och snygga trenchcoats att bära i vår >

20170130_FashionWeek_8S0A9461

Modefotografen Rami Hanna trendigt klädd i krispiga blåjeans och jeansjacka. De vita sneakersen med patches på är en detalj som lyfter looken.

Tips: Säsongens snyggaste blåjeans – 8 perfekta modeller för våren >

20170130_FashionWeek_8S0A9716

Bloggaren Julian Hernandez i ett coolt klädval med Yeezy-sneakers på fötterna. En rutig skjorta knuten runt midjan har aldrig känts mer rätt.

Tips: Årets mest hajpade sneakers – Café väljer 10 modeller >

20170130_FashionWeek_8S0A9179

Cafés Martin Hansson sportade en mörkblå trenchcoat, vida kostymbyxor och en lila hoodie andra dagen på Stockholms modevecka.

Uppdatering: Cafés moderedaktör Martin Hansson har alltså valt sig själv som en av de ”7 bäst klädda killarna på Stockholms modevecka”, någonting som Nöjesguidens Frasse Levinsson tycker är ”intressant” och skojiga @1337likes misstänker är lika självgott som ”Fredrik Lindströms skratt, Kristian Luuks avslappnade inställning till sitt hårfäste och Sigge Eklunds röst”. Bland annat. Vi förstår hur det kan se ut – som att vi är dumma i huvudet. Redaktionen tyckte det var lite roligt och annorlunda att ha med vår egen moderedaktör på en sån här lista, för det är klart att Martin klär sig fint. Det är hans jobb. Artikeln blev olyckligt underskriven med hans eget namn, något som förvirrar många. För detta ber vi om ursäkt och har nu ändrat. Förlåt.

Mer från Stockholms modevecka: Alla streetstylebilder från modeveckans första dag >

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.