7 sjukt snygga och lyxiga storstadshotell

Limousiner, infinity-pooler, service i världsklass och vackra sviter - här är sju hotell vi gärna tillbringar några nätter på under nästa storstadssemester.

Thowe Wagner Larsson  |  Publicerad 2016-02-17 15:36  |  Lästid: 3 minuter

Det genomsnittliga priset för att bo en natt på något av dessa hotell skiljer sig något åt – det billigaste hotellet går på cirka 9000 kronor per natt medan det dyraste hotellet går på cirka 40 000 kronor… Men drömma går ju, eller hur?

1. The Ritz-Carlton, Hong Kong

Med sina 490 meter över havet är The Ritz-Carlton i Hong Kong världens högsta hotell. Här har samtliga sviter en fantastisk utsikt och de olika materialvalen är noga utvalda för att skapa en unik känsla.

2. Hotel Sacher, Wien

Hotel Sacher anses vara ett av Wiens bästa hotell och har haft gäster som John F. Kennedy, Indira Gandhi och Drottning Elisabeth. Här kan du ta en eftermiddagslur till en sprakande brasa och njuta av förstklassig service.

3. Ciragan Palace Kempinski, Istanbul

Kanske ett hotell för den stora bröllopsfesten? Ciragan Palace Kempinski har nämligen plats för 2000 gäster.

4. Waldorf Astoria, Dubai

Är du matintresserad kan ett besök på restaurangen Librije’s Zusje vara något för dig. Restaurangen har nämligen blivit belönad med tre Michelinstjärnor. Förutom en restaurang i världsklass erbjuder hotellet även en 200 meter lång privat strand.

5. The Milestone Hotel, London

Hotellet som både blivit nominerad till – och vunnit – flera stora priser ligger på ett av Londons finaste adresser. Här kan du välja att antingen bo på hotellet eller i en egen lägenhet i anknytning. Oavsett hur du önskar att bo kommer du att bli behandlad som en kunglighet.

6. Trump Soho, New York

New York är svenskarnas favoritstad och här finns hotell i alla prisklasser – från budget till lyx. På Trump Soho kan du välja att bo i rum på 20:e våningen med fönster från golv till tak. En utsikt som heter duga för de som älskar stadspulsen.

7. Mandarin Oriental, Bangkok

I år är det 140 år sedan hotellet slog upp sina dörrar. Vill du bo på Christian Louboutins favorithotell är det hit du ska åka.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2016-02-25 16:07