Annons

Allt vore så himla mycket enklare om vi gick genom livet utan att irritera oss på småsaker, men tyvärr ser inte livet ut så. Och ju mer tid vi spenderar med någon, eller i en viss miljö, desto fler saker hittar vi att irritera oss på.

Annons

Till exempel allt det här störiga folk håller på med på Instagram, eller som par gör i sociala medier. Eller såna här grymt frustrerande saker som ens partner håller på med!

Gilla Cafe.se på Facebook

Men det är ju så klart lättare att peka finger åt andra än att rannsaka sig själv. Så därför tänkte vi göra just det – rannsaka oss själva alltså.

Här är de störigaste sakerna killar håller på med i ett förhållande.

1. Skägg överallt

Ett välvårdat skägg är så klart essentiellt för en mans välmående – det är sen gammalt. Men de där små hårstråna som pryder hela er lägenhet, de ska tydligen väck.

2. Gymväskan del av inredningen

Tydligen är din nya sportbag för 890 spänn inget som hjälper feng shuin i er lägenhet.

3. Toan anekterad

Enligt flera av varandra oberoende kvinnor som lever med män finns det en tendens bland män att spendera orimligt lång tid inne på toan när de satt sig för en ordentlig cleansing. (Kanske kolla in dessa 18 härliga doftljus för under 400 kronor?)

4. Osköna med vännerna

Att ni inte kallar varandra Pluttan och Gullis när vännerna är närvarande uppskattas nog av samtliga, men det finns tydligen en tendens bland vissa män att förändras lite väl mycket och istället dra åt det osköna hållet när både partnern och ”grabbarna” är med.

5. Strumpor överallt

Av någon anledning blir strumporna helt plötsligt väldigt obekväma när vi väl kommit hem, men ett önskemål är att de inte strösslas ut som gamlingar strösslar brödsmulor vid ankdammen.

6. Pojkrummet

Pokaler för matchens lirare i Konsum cup och posters på Bruce Willis i Die Hard undanbedes vänligt men bestämt.

7. Öltjuv

Om hon frågar ifall vi vill ha en öl, och vi tackar nej – då ska vi tydligen inte dricka upp hennes öl för att vi ångrade oss.

Läs också: 7 vanor killar har som tjejer tycker är extremt märkliga

Vi tar med oss detta i hopp om ökad harmoni – men vi passar också på att påminna om allt irriterande som vi står ut med!

Annons

Dela (2)
Tweeta

Annons


Laddar