Annons
Annons

9 saker alla par måste sluta med i sociala medier NU

"Det är så klart jättehärligt att ni är kära – jag älskar kärlek – men ibland kan den offentliga uppvisningen riskera att gå lite för långt för att vara hälsosamt" skriver Cafés Joel Linde.

Joel Linde

De flesta av oss har varit med om att bli publik till en kompis offentliga kärleksfilm som utspelar sig i våra sociala kanaler. Och om du råkar vara nämnda vän så förstår jag så klart – du är glad. Och det ska du naturligtvis få vara, men det finns en gräns för hur mycket av er interna kärlek som mår bra av att visas upp externt utan att knuffa dig och din älskade över ”avfölja”-kanten.

Annons
Gilla Cafe.se på Facebook

Här är några saker våra flöden skulle må väldigt bra utan.

(PS: Jag är inte bitter för att jag är singel.)

1. Påminner oss om hur otroligt lyckliga ni är hela tiden

Varje person du någonsin dejtat har varit den bästa och #finaste i hela världen och innan ni träffades visste du inte vart du var på väg i livet. Och du är så evigt tacksam för att din vän propsade på att du skulle komma på den där festen där du träffade din #älskade och du känner dig hel för första gången i livet. Igen.

2. Taggar in varandra överallt

På Waynes Coffee och tar en espresso, Netflix and ch… – nej jag tänker inte ens skriva det – eller på flygplatsen på väg mot bästa semestern med bästa personen. Allt ska naturligtvis geotaggas för att påminna omvärlden om att ni gör saker tillsammans. Men omvärlden förväntar sig ingenting annat, ni är liksom tillsammans.

3. Skriver långa grattismeddelanden på födelsedagen

Det var en gång för länge länge sedan, i en svunnen tid, då vi grattade varandra på födelsedagen genom att liksom säga det till födelsedagsbarnet i fråga. Och om du oroar dig för att vi skulle tro att du glömt din egen älskades födelsedag för att du inte skrivit den finaste grattishälsningen av alla på hens sida – gör inte det. Vi förutsätter att du kommer ihåg och att du har sagt grattis till din älskade på annat sätt än offentligt på Facebook.

4. Skryter om din partners sexighet med avklädda bilder

Är det meningen att jag ska gilla och liksom säga att ”gud ja, vad sexig din partner är i duschen, grattis för att du får ligga med den kroppen”? Sånt blir bara awkward för alla inblandade.

par

5. Byter profilbild på er som ett par – hela tiden

Vi singlar som kanske är ute på fältet och spanar efter potentiella dejter kan absolut uppskatta tydligheten i att ha en bild på er båda som profilbild. Men tappa inte fotfästet efter like-kavalkaden som sköljer över er när ni valt er första parbild – byter ni till nya parbilder (som i ärlighetens namn ser exakt likadana ut) varje vecka kommer det vara svårt för oss att uppehålla ett stabilt stödlajkande. Alla förlorar på det.

Klicka på pilen för fler irriterande saker (nummer 9 är obeskrivligt irriterande).

1 2

Annons

Dela (116)
TweetaLaddar