Annons

16 trender på Instagram du måste ha vuxit ifrån nu

Det går fort på Instagram. Ena stunden är du relativt tidig med ett grepp som alla lajkar upp, men är du inte uppmärksam ligger du snart kvar i kölvattnet och plaskar med uttjatade gamla manér som ingen längre orkar med.

Joel Linde
16 trender på Instagram du måste ha vuxit ifrån nu

Den där nya grejen som kändes jättelustig för sex månader sedan är inte alls lika hilarious längre. Särskilt inte när trenden spridit sig till farbror Arne i Långsele. Då är det hög tid att vända blad, gå vidare, hitta på något nytt. Allt mår bra av att förnyas.

Annons

Året är 2017 och det känns som vi är förbi att lägga upp bilder på våra ben ”som varmkorvar” (hoppas), vi har väl redan sett den sista flygplansvingen fotad genom ett kondensfuktigt flygplansfönster (hoppas också) och det måste väl ändå vara så att vi redan sett det sista väggordsliknande citatet (hoppas verkligen)?

Gilla Cafe.se på Facebook

Här är några lite nyare Instagramtrender som ser sitt bäst-före-datum närma sig i backspegeln.

1. Uttrycket ”här kan man va”

Ja, alla vet att man kan vara på den där fina stranden, men Björn Gustafssons karaktär ”WOW-Jocke” var rolig när han sa det 2008. Det är nio år sedan.

2. Bästaste allt

Inte ens din bästaste vän vill längre bli kallad för gulligullordet bästaste.

3. Att nia

Att adressera sina följare med ”ni” som om de vore en oöverskådlig massa och inte vänner och bekanta, samt ett antal anonyma personer och företag som delar samma dröm – att bli stora på Instagram.

4. Boomerang

Via: Techcrunch

Boomerang kom 2015 men känns redan som den där kompisen någon tar med sig till en fest och som är ”så jävla skön” de första timmarna, innan alla inser att han fan är överallt och inte alls rolig längre.

5. Färgade ramar

Vem försöker vi lura? Alla vet att vi bara försöker dölja fula bilder bakom ett lifestyleaktigt filter.

6. Evighetslånga och tråkiga storys

Folk älskar i allmänhet storys på både Snap och Instagram, mycket för att vi kan vara ganska spontana och ofiltrerade. Men det som sprayas ut måste väl ändå ha NÅGOT?

7. Kollage

Nej, det är inte alltid lätt att välja, men det ingår liksom i arbetet. Du väljer ut en bild, så att dina följare slipper välja åt dig. Annars kan vi lika gärna återgå till att ladda upp album med alla 173 bilder från helgen på Facebook.

Det märkliga #hashtaggandet, hyena-RIP:andet och Mount Hybris – klicka på pilen nedan för fler instatrender!

1 2

Annons

Dela (114)
Tweeta

Annons


Laddar