Här är Acne Studios nya jeansmodeller – se bilderna

Acne Studios gör om sina jeans helt och hållet. Det nya sortimentet, som släpps på torsdag 6 april, går under namnet Acne Studios Blå Konst och beskrivs som en riktig djupdykning i denim.

Johanna Lejon | Foto Acne Studios  |  Publicerad 2017-04-04 13:02  |  Lästid: 2 minuter

Acne Studios Blå konst är det svenska modemärkets nya storsatsning. Det är en helt ny jeanskollektion – som också innebär att märket kommer släppa märket en ny, särskild säsongskollektion två gånger om året. Där ska man se vad som inspirerar Acnes creative director Jonny Johansson personligen för tillfället, skriver Acne Studios i ett pressmeddelande.

– Jag ville skapa ett fritt utrymme för oss, som löper parallellt med våra ordinarie kollektioner. Detta är vad Acne Studios Blå Konst kommer att bli. Vår denim kommer att bli som en studie, som alltid utvecklas och rör sig framåt, säger Jonny Johansson.

Från och med nu kommer Acne Studios erbjuda jeans i tre dam- och tre herrmodeller. Passformarna är baggy, straight och skinny och finns i olika tvättar. Varje modell har blivit designad från grunden och har detaljer specifika för just Acne Studios Blå Konst.

I sortimentet kommer det även att finnas jeansjackor, kjolar och shorts.

Acne Studios Blå konst släpps 6 april i alla Acne Studios-butiker samt på webben. Kampanjbilderna nedan är plåtade av Collier Schorr och stylade av Max Pearmain.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-13 09:10