Action Bronson i Scorseses Netflix-film The Irishman

Den älskvärda rapparen Action Bronson är klar för Martin Scorseses kommande Netflix-film, The Irishman.

Joel Linde | Foto Action Bronson/Instagram  |  Publicerad 2018-02-16 11:24  |  Lästid: 1 minut

Martin Scorsese regisserar filmen The Irishman, vilket är smeknamnet maffians lönnmördare Frank Sheeran bär. Vi har sedan tidigare vetat att Robert De Niro kommer spela den mordiske irländaren, och att hans gamla Heat-polare Al Pacino kommer spela en man vid namn Jimmy Hoffa – men nu kommer nyheter om ett välkommet nytillskott till filmen.

Rapparen, matfantasten och skådespelaren Action Bronson (född Arian Asllani) läggs till i rollistan, och nyligen lade han upp den här bilden på Instagram, tillsammans med nämnde De Niro och Scorsese:

View this post on Instagram

Religious Art.

A post shared by Action Bronson (@bambambaklava) on

Filmen har skapat stora rubriker sedan det för ett år sen stod klart att den skulle bli av. Bland annat är det budgeten som höjt många ögonbryn, eftersom den redan från början var satt till rekordhöga 100 miljoner dollar, men det rapporteras nu att den höjts till 140 miljoner. Dels är det på grund av de dyra specialeffekterna som krävs för att föryngra skådespelarna, eftersom filmen utspelar sig över två tidslinjer, skriver Complex. (För jämförelse är Bright Netflix hittills dyraste film med en budget på 90 miljoner dollar.)

Filmen är baserad på Charles Brandts bok I Heard You Paint Houses, och har premiär någon gång under 2019. I övriga roller ser vi även stornamn som Anna Paquin, Joe Pesci och Jesse Plemons.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2018-02-19 12:15