Annons

Netflix sparar INTE på krutet – De Niro, Scorsese och Al Pacino i kommande storfilmen

Radarparet Martin Scorsese och Robert De Niro är tillbaka. Filmen, som köpts upp av Netflix är den första de gör tillsammans sedan 1995.

Jakob Adolfsson
Netflix sparar INTE på krutet – De Niro, Scorsese och Al Pacino i kommande storfilmen

Robert De Niro (till vänster) och Martin Scorsese.

Världens ledande strömningstjänst Netflix har köpt upp rättigheterna till The Irishman som ska stå klar under 2018. Och man satsar ordentligt på filmen.

Martin Scorsese ska regissera ännu en gangsterhistoria och det med Al Pacino och Robert De Niro i huvudrollerna.

Annons

Det blir första gången De Niro och Scorsese gör en film tillsammans sedan de gjorde Casino 1995, och det är första gången De Niro och Al Pacino spelar ihop sedan de gjorde Righteous Kill 2008.

Gilla Cafe.se på Facebook

Manuset är baserat på boken I Heard You Paint Houses av Charles Brandts, som skildrar De Niros karaktär Frank ”The irishman” Sheerans livsöde.

Sheeran anklagades för att ha kopplingar till den amerikanska maffiafamiljen Bufalinos brottssyndikat i delstaten Pennsylvania. Bufalinos var i verkligheten verksamma i närheten av staden Scranton där vi tidigare fått träffa karaktärerna i amerikanska The Office.

Scorsese har tidigare sagt att han kommer att använda digital teknik för att föryngra 73-årige De Niro i filmen. Fin sak att göra för sin gamla vän!

Pacino spelar fackföreningsledaren Jimmy Hoffa som försvann mystiskt från en parkeringsplats 1975 för att sedan klaras upp helt först 2003.

Jimmy Hoffa.

Filmen väntas komma någon gång under 2018.

Vi tar det igen: De Niro, Scorsese och Al Pacino i samma film!

 

Mer om Robert De Niro: Här totalsågar han Trump: ”Han är en idiot och en skam för landet” >

 

Annons

Dela (481)
Tweeta

Annons


Laddar