Hoppa till innehåll

Adam & Albins restaurang stänger för omfattande renovering

En av den Michelinbelönade duons restauranger slår igen portarna – men bara tillfälligt.

Restaurangen i fråga är Birger Jarl-passagens Misshumasshu som över sommaren och hösten kommer att genomgå en betydande förvandling och förväntas öppna på nytt i januari 2025.

Efter framgången med restaurangen Solen i Slakthusområdet samt prisbelönta restaurangen Adam / Albin, tar Adam Dahlberg och Albin Wessman sig an sitt nästa stora projekt – en helrenovering av krogen Misshumasshu. Duon kan redan nu berätta att lokalen kommer bli större, samt att konceptet och menyn ”förnyas i en exklusiv och modern tappning”.

Misshumasshu
Misshumasshu


“Efter fem fantastiska år säger vi tack till Misshumasshu i dess nuvarande form och ser fram emot att starta arbetet med att utveckla restaurangen. Vi vill inte avslöja för många detaljer, men våra gäster kommer kunna förvänta sig en storslagen upplevelse som är både bekant och helt ny”, säger Adam Dahlberg och Albin Wessman fyller i.

”Vi har länge planerat att utöka ytorna för Misshumasshu i Birger Jarlspassagen, och nu är tiden äntligen inne. Vi sätter igång en omfattande renovering redan nu i sommar. Vi kommer att sakna våra fantastiska gäster under hösten, men vi lovar att återvända starkare och bättre än någonsin efter årsskiftet.”

Misshumasshu beräknas att öppna på nytt i januari 2025. Under hösten kommer restaurangägarna att presentera ytterligare information om nyöppningen.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.