Annons

Alex Schulman ska få en son: ”Ska lära honom att bli mjuk”

Alex Schulman berättar om vilken känd svensk har tycker är den vidrigaste manstypen i världen – och säger hur han tänker uppfostra sin egen son.

Joel Linde
Foto IBL

I fredagens avsnitt av Alex och Sigges podcast avslöjar Alex Schulman att hans fru Amanda är gravid och att de väntar en son.

– Jag ska bli förälder igen ju, det är väl kul!, säger han.

– Och det är en kille! Jag har ju två tjejer, då har man ju börjat tänka på ett nytt sätt, på det här manliga… vad är det för förebilder han ska ha i livet?

Annons

Innan avslöjandet om det kommande sonen pratade Alex om hur illa till mods han blir när han hör Arga Snickarens röst.

Gilla Cafe.se på Facebook

– Det är så jävla vidrigt alltså. Sen är det så att jag tycker att han är – och nu kanske det är karaktären, inte Anders Övergård utan karaktären Arga Snickaren, det hoppas jag verkligen – det är ju den vidrigaste manstypen på jorden, som ju aldrig har någon förståelse eller empati. Han bara klampar in…

Sigge bryter in.

– Eller människotypen, för jag menar, jag känner ju folk som är gifta med såna fruar, som är väldigt otrevliga mot dem. Som klagar… Och det finns kvinnor som har såna män.

Så efter att Alex Schulman senare berättar att han kommer få en son säger han att han tänker lära honom det viktigaste, nämligen att vara mjuk.

– Fy fan vad det känns avgörande.

Amanda Schulman pratade också om förlossningen tillsammans med sin syster Hannah Widell i deras Fredagspodden.

– Det är ju så kul att jag har en bebis i magen, säger hon, samtidigt som hon medger att det är skrämmande.

– Jag har lite förlossningsrädsla efter min första förlossning, så jag har gett mig fan på att jag ska få bukt med den. För det vore ju trevligt att inte vara rädd.

Alex och Amanda Schulman har sedan tidigare döttrarna Charlie, 7 och Frances, 4.

Hör hela avsnittet här.

Annons

Dela (73)
Tweeta

Annons


Laddar