Trailern med Brad Pitt och Marion Cotillard för tankarna till Pitt och Angelina Jolies drama

Filmen Allied utspelar sig under andra världskriget där Brad Pitt spelar en spion gifter sig med en annan spion. Känns dramat igen?

Olle Arnell  |  Publicerad 2016-10-06 11:03  |  Lästid: < 1 minuter
brad-pitt-allied

Brad Pitt och Marion Cotillard spelar Max Vatan och Marianne Beausejour i den kommande filmen Allied. Filmen utspelar sig under andra världskriget och vi har ju sett Brad Pitt i den miljön tidigare, närmast i Inglorious Bastards. En annan miljö vi sett Pitt i tidigare, som trailern till Allied påminner oss om, är i filmen Mr. and Mrs Smith från 2005 där han spelade mot Angelina Jolie, båda i roller som yrkesmördare.

Allied handlar om två spioner som gifter sig och bygger ett liv som till en början osar av lycka, men ganska snart uppdagas en rad lögner som för förhållandet att krackelera. Pitts karaktär dras in i ett dubbelspel där han får 72 timmar på sig att undersöka om Cotillard i själva verket är en tysk spion.

En kärleksrelation som krackelerar som inkluderar Brad Pitt alltså, känns det igen? Nyligen skiljde sig Brad och Angelina och ett rykte uppstod snabbt om att Marion Cotillard och Brad Pitt hade hittat varandra även utanför filmduken. Men de ryktena dödades snabbt av Cotillard som dementerade en romans med Pitt redan dagen efter ryktena tog fart.

Hur det än är med den saken så ser trailern lovande ut. Se den här!

Allied har premiär den 25 november.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-04 21:33