Allt om Cafés Sveriges bäst klädda man-fest 2019

Daniel Hallberg med Sveriges bäst klädda man 2019-logga.

Var? När? Hur? Cafés chefredaktör Kristofer Steneberg berättar vad vi kan förvänta oss av Cafés årliga Bäst klädda man-fest.

Erik Sedin.
Erik Sedin  |  Publicerad 2019-04-09 14:44  |  Lästid: 2 minuter

Sedan 2003 har Café uppmärksammat Sveriges bäst klädda män genom att välja ut en ensam vinnare till det prestigefyllda priset Årets bäst klädda man. I år är inget undantag, och Café slår som vanligt på stora trumman och bjuder in till fest!

Cafés chefredaktör Kristofer Steneberg har koll på förutsättningarna inför årets tillställning, som går av stapeln på Café Opera onsdagen 8 maj.

Cafés Daniel Lindström och Kristofer Steneberg tillsammans med förra årets vinnare av Sveriges bäst klädda man, Daniel Hallberg.
Cafés Daniel Lindström och Kristofer Steneberg tillsammans med förra årets vinnare av Sveriges bäst klädda man, Daniel Hallberg.

Kristofer, vad kan vi förvänta oss av Sveriges bäst klädda man-festen i år?

– Årets härligaste modefest där vi förutom fantastiskt roliga DJ:s och imponerande livemusik får hänga med Sveriges absolut bäst klädda män och en hel del välklädda kvinnor. 

Sveriges bäst klädda man har delats ut under eventform sedan 2003 – hur viktigt är priset för Café?

– Sveriges bäst klädda man är ett väldigt omtyckt event. Både för sponsorer, gäster och för oss på Café. Dessutom blir vi alltid lika stolta när SVT, radion och andra medier vill bevaka detta pris. Det är verkligen ett fint betyg på det starka varumärke som Café är. 

Tror du att folk kommer bli överraskade – chockade – över årets vinnare?

– Årets vinnare har alla rätt kan man säga: hög modegrad, stor medvetenhet kring de val han gör och dessutom en stark karriär som speglar en helt annan sida av honom. Dessutom gillar vi honom väldigt mycket som person vilket alltid är en bonus! En chock? För vissa kanske.

Hur gör man för att komma på eventet?

– Några har hamnat på listan för att de klär sig bäst i Sverige, några för att de är framgångsrika på något sätt. Några är såna vi samarbetar med och andra är bara underbara personer som vi känner. Som med alla VIP-listor är det lite hard work att hamna där.

Daniel Hallberg.
Förra året utsåg Café Daniel Hallberg till Sveriges bäst klädda man.

Snabbfakta: Sveriges bäst klädda man 2019

Var: Café Opera, Stockholm.
När: Onsdag 8 maj.
Hur: Hard work.

Café har sedan 2003 valt ut en svensk till Årets bäst klädda man, bland tidigare pristagare finns Daniel Hallberg (2018), Leslie Tay (2017) Adam Pålsson (2015), Felix Herngren (2012), Pär Lernström (2011), Andreas Kleerup (2008) och Henrik Lundqvist (2005).

Cafés Sveriges bäst klädda man 2019 presenteras i samarbete med: LG Nordic, OP Anderson, OnePlus, Jura Whisky, Zalando man och Abarth.

Allt om Sveriges bäst klädda man hittar du här.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2019-04-17 10:25