Annons

Pirlo hyllas med specialdesignad sko utifrån sina två största passioner i livet

Hyllas den som hyllas bör – Andrea Pirlo har fått ett par specialtillverkade skor, med korksula och merlotfärgat läder.

Olle Arnell
Pirlo hyllas med specialdesignad sko utifrån sina två största passioner i livet

pirlo-nike-sko

De specialgjorda skorna med korksula levereras paketerade som en flaska vin.

Italiens elegante mittfältskreatör Andrea Pirlo har uppnått i princip allt som går att uppnå på en fotbollsplan. Men även utanför de kritade linjerna har Pirlo en alldeles speciell status bland supportrar runt om i världen.

Annons

Med sina precisa passar, fruktade frisparkar och sin karisma har han kommit att bli en av de allra mest omtyckta spelarna i världen, trots att han representerat två av Italiens giganter, Milan och Juventus.

Gilla Cafe.se på Facebook

Nu har han hunnit bli 37 år och förutom fotbollsspelaren Andrea Pirlo omtalas han även som vinälskaren Andrea Pirlo. År 2007 skaffade han sig dessutom sin egna vingård och sitt egna vinmärke, Pratum Coller, och att se honom med ett glas vin i handen är kanske den bild av honom fans älskar att se allra mest.

andrea-pirlo-vin

Andrea Pirlo på sin egna vingård.

För att hylla Pirlos två karriärer som fotbollsspelare och vinmakare har Nike nu tagit fram den limiterade skon Tiempo Pirlo. Skons ovansida är i merlotfärgat läder för att efterlikna druvjuicen. På skons häl och undersida finns fyra stjärnor vilket både finns i Pratum Colles logga och symboliserar Italiens fyra segrar i fotbolls-VM.

nike-andrea-pirlo-vin

Innersulan är gjord i kork och skorna levereras paketerade som en flaska vin, utöver skorna medföljer även ytterligare ett par sulor för maximal prestanda.

andrea-pirlo-nike-skor

Den limiterade Tiempo Pirlo kommer finnas tillgänglig från och med 19 september via nike.com och hos återförsäljare.

En annan färsk sko-nyhet: Prinsen väljer superexklusiv doja från Kanye West

Annons

Dela (416)
Tweeta

Annons


Laddar