Annons
Annons

Svenska Instagramstjärnan köpte garderob för 750 000

Har man mycket kläder så har man...

Joel Linde

Andreas Wijk är modebloggare och modell med nära 150 000 följare på Instagram. I den nya dokumentärserien Dröm dig hem som bostadssajten Hemnet låtit producera säljer han sin lägenhet – för att få en större garderob.

Annons

– Jag behöver plats för mina kläder, det är därför jag behöver flytta, säger han.

I ettan på 30 kvadrat finns en i mångas ögon rymlig garderob, men för Andreas är den otillräcklig.

– Det här är ju tio procent av min garderob. Resten ligger på vinden och under sängen.

andreas-wijk

Andreas blev helt enkelt tvungen att uppgradera. Och med rådande pris i Stockholms innerstad på runt 100 000 kronor per kvadrat blev prislappen för hans nya garderob inte mindre än 750 000 kronor.

– Jag har köpt en ny lägenhet och jag kommer ha min walk-in-closet. 8 kvadratmeter garderob har jag fått nu. Det är komiskt vad mycket man betalar för saker som man egentligen tar för givet i andra delar av Sverige.

Är komiskt verkligen rätt ord?

andreas-wijk-vind
Här kan du se hela avsnittet med Andreas Wijk.

Annons

Dela (14)
Tweeta

Annons


Laddar