Annons

Anwar Hadid rockar höstens hetaste ytterplagg

Höj din stilnivå i höst med en rutig rock! Manlige modellen och mode-influencern Anwar Hadid bär upp den rutiga rocken coolt.

Martin Hansson
rutig rock herr 2017

Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här

Det är inte bara kändissystrarna Gigi och Bella Hadid som syns på tidningsomslag och stora modekampanjer i familjen Hadid denna säsong. Anwar Hadid är manlig modell och – trots sin unga ålder – redan ett hett namn i herrmodevärlden. Åtminstone om man ska tro Ralph Lauren och Tommy Hilfiger som båda låtit 18-åringen synas på såväl catwalken som i modemärkenas sociala medier. Och visst kan vi inget annat än att hålla med om att Anwar har koll på sin stil. I den prestigefyllda herrmodetidningen L’Officiel Hommes syns Anwar i ett av höstens hetaste ytterplagg: den rutiga rocken.

Annons
Gilla Cafe.se på Facebook

 

Anwar Hadid 2017

En rutig rock kan till en början upplevas som ett svårmatchat ytterplagg, men sanningen är att det är enklare än du tror att rocka rutigt. Ett av de snyggaste sätten att bära en rutig rock på i höst är ovanpå en stickad tröja eller enfärgad polotröja.

 

Café guidar till fem snygga rutiga rockar som finns att köpa i butik just nu:

 

rutig rock herr 2017

1. Svartvit och rutig rock, som är lika snygg att bära till jeans som dressade byxor, Solid Homme,  7 400 kr. (reklamlänk via Apprl)

rutig rock herr 2017

2. En mix av en klassisk lång rock och en trenchcoat, AMI, 8 650 kr.  (reklamlänk via Apprl)

rutig rock herr 2017

3. Satsa på en rakt skuren ullrock med avslappnad passform, H&M, 999 kr.

rutig rock herr 2017

4. Ett lika trendigt som exlusivt val av rutig rock i höst och vinter från italienska modehuset Valentino, 17 200 kr. (reklamlänk via Apprl)

rutig rock herr 2017

5. High Street-kedjan Zara har en fin rutig rock i butik och online denna säsong, 1 795 kr.

Annons

Dela (7)
Tweeta

Annons


Laddar