Hoppa till innehåll

Årets mest skojfriska julklapp är här – pynta skägget med julbelysning

Är det här årets mest onödiga – men ändå nödvändiga – julklapp?

Nu finns produkten ingen med största sannolikhet efterfrågat någonsin. Även om ingen efterfrågat produkten tidigare fattar man, nu när den finns, varför den går som tåget försäljningsmässigt i USA. De färgglada skägglamporna från Beard Lights är en perfekt (nåväl) ”he he”-present åt din kompis, din kille – och eventuellt till dig själv.

Det är inte första gången skäggbelysning dyker upp som en plötslig trend: 2016 öppnade en pop up-affär i London som sålde liknande små ljusglober att påfågelpynta skägget med. Och likt de flesta nya produkter som släpps idag kan du skräddarsy ljusslingan efter egen smakpreferens – från olika färger till stilla och blinkande ljus.

Brittiska sajten Firebox var först ut att sälja skäggbelysningen och menar att den tunna ljusslingan smälter in fint i skägget och att clipsen som man fäster den med inte alls gör ont. Varningens finger höjs dock för att använda produkten i blött skägg. Firebox kungör emellertid stort och tydligt på deras hemsida att produkten är ”slutsåld!!!”. Men du kan fortfarande lägga vantarna på julklappen genom Fyndiq och Amazon, där kostar cirka 150 kronor plus internationell frakt.

150 kronor får ändå ses som en billig – och förhållandevis rimlig – peng för att riva ner skrattsalvor under årets julklappsöppning.

LÄS OCKSÅ!

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.