5 perfekta julklappar till alla med skägg

Svårt att bestämma vad du ska köpa för julklapp till din skäggiga kompis eller pojkvän? Vi ger tid flera alternativ att välja mellan som underlättar livet för alla med skägg.

Olle Arnell  |  Publicerad 2017-12-18 08:55  |  Lästid: 2 minuter

Nu kryper den sig så sakteliga på, den ångestladdade osäkerheten vad du ska köpa för julklapp till familjemedlemmen, kompisen eller pojkvännen. Men gör det inte onödigt svårt för dig. Titta på personen i fråga – har han skägg?

Om svaret är ja hittar du garanterat något han kommer att bli glad av i den här artikeln. Samtliga saker nedan gör nämligen livet enklare för all oss som envisas med att ha hår på hakan trots att ansiktsbehåringspeaken är över.

Förkläde för fjun

Det är ett rent djävulskap att få bort alla millimetersmå strån som lägger sig överallt i badrummet efter att man trimmat skägget, inte minst är det irriterande för den man bor med.

Den här haklappen för hår är både praktisk och lätt att skaka av i toaletten eller soppåsen efter användning. Du fäster den med sugproppar på spegeln eller väggen framför dig och snor den sedan runt halsen och fäster med knappar. Time Shaver finns att köpa här – klicka och beställ direkt!

Mjukare män

L:A Bruket har en rad rengörings- och hygienprodukter och i den portföljen finns även groominprodukter för män. Beroende på budget finns skäggoljan Lagerblad att köpa löst och ett groominkit med rakcreme, skäggtvätt, skäggolja och after shave att köpa. Klicka på länkarna och läs mer om produkterna.

Fixa skäggfrillan

Vissa har längre hår på hakan och kinderna än på huvudet och självklart finns även kam för detta ändamål. Vi tycker att de här två är riktigt snygga, välj mellan den i Eastern Maple (lönn) och Makore (afrikanskt hårdträ) eller den lite större gjord i Valnötsträ.

Skäggolja för hela året

Det här är visserligen tänkt som en julkalender och även om det är lite sent nu så är väl inte det här med att öppna en lucka om dagen ändå så spännande när man vet vad som finns bakom var och en av dem. Vi räknade lite snabbt ut att om du oljar in skägget var tredje dag i snitt räcker den i princip året nu. Klicka hem kalendern – som dessutom är på rea nu – här!

Rakningskit för Bourbonälskare

Tillsammans med Bulleit Bourbon har barberarstuidon Kollektivet Hvitan tagit fram ett kit med skäggolja från Ya-Sin, en skäggsax, en träkam, en liten handduk och en mini-plunta. Kitet kostar 395 kronor mem dessvärre för den som inte bor i Stockholm kan det endast köpas på plats på Katarina Bangata 47.

Här hittar du alla Cafés julklappstips 2017!

 

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-10 14:18