Hoppa till innehåll

Beijer & Broströms Bryderier – världens bästa romcoms

Hörrni! Ni har väl inte missat förra veckans avsnitt av Beijer & Broströms Bryderier? I detta näst sista avsnitt pratar jag och Sandra om våra bästa romantiska filmer. Jag listar mina svenska sommarfavoriter och Sandra förtydligar skillnaden mellan Meg Ryan och Andie MacDowell. Börja veckan med världens bästa podd! Som vanligt hittar ni oss i … Continued

Hörrni! Ni har väl inte missat förra veckans avsnitt av Beijer & Broströms Bryderier? I detta näst sista avsnitt pratar jag och Sandra om våra bästa romantiska filmer. Jag listar mina svenska sommarfavoriter och Sandra förtydligar skillnaden mellan Meg Ryan och Andie MacDowell. Börja veckan med världens bästa podd!

20623598976_df6d0e982e_k

Som vanligt hittar ni oss i alla podcastappar och på itunes genom att söka på Beijer och Broströms bryderier.
Här är en RSS till er med Android och HÄR finns vi för dig som använder Acast.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.