Hoppa till innehåll

Justin Bieber sågas för sina (snygga?) hockeytröjor

Bieber och tre andra som bär hockeytröjorna.
Robin Åberg

NHL sprider extra stjärnglans till All-Star-jippot när popstjärnan Justin Bieber designar matchställen. Men alla är inte nöjda.

Snart pausas världens bästa hockeyliga, NHL. Det är inte så dramatiskt som det låter. Den 1-3 februari är det nämligen dags för jippot NHL All-Star. Till detta bjuds stjärnor från hela ligan in till att utmana varandra i olika skicklighetsövningar och för att delta i All-Star-matchen där spelarna delas in i olika lag beroende på vilken av de fyra konferenserna de spelar i.

Mer dramatiskt har reaktionerna på de matchställ som de olika lagen kommer att bära varit – det är trots allt popstjärnan Justin Bieber som står för designen.

Det var i helgen som NHL och ligans tröjpartner offentliggjorde samarbetet med Bieber och stjärnans märke ’drew house’. Reaktionerna från den på internet högljudda massan av hockeyfans dominerades så klart av sågningar, men är det berättigat?

Visst att de ser ut att ha kopierat stilen från Doritospåsar men för att vara hockeytröjor är Cafés hållning att de är nyskapande och faktiskt snygga? I synnerhet om vi jämför med förra årets All-Star-ställ här nedanför.

Connor McDavid och Sidney Crosby under NHL All-Star Game 2023. Foto: Getty Images

Bieber som är född i Toronto och därmed har hockeyintresset i blodet har tidigare designat Toronto Maple Leafs tredjeställ och det är på den vågen NHL vill surfa nu.

”Efter den otroliga framgång NHL, adidas och drew house hade med Toronto Maple Leafs’ Next Gen-tröjor, ser vi fram emot ytterligare en möjlighet att tillföra ett vågat, moderiktigt utseende till våra NHL-tröjor, säger Brian Jennings, NHL chief brand officer och senior executive vice president i ett pressutskick.

Flera svenska stjärnor är inbjudna till All-Star-helgen, däribland Elias Pettersson, Rasmus Dahlin och William Nylander.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.