Annons

Bryan Cranston driver med my super sweet 16 – firar my super sweet 60th

Walter White, Jesse Pinkman och Saul Goodman möts igen, i rolig parodi på My super sweet 16.

Olle Arnell
Bryan Cranston driver med my super sweet 16 – firar my super sweet 60th

bryan-cranston-60

I MTV:s format My super sweet 16 har vi genom åren fått se orimligt bortskämda ungdomar som firar sin sextonårsdag som om det vore hela världens angelägenhet och där allt annat än det bästa av allt är ett kapitalt misslyckande.

Annons

Bryan Cranston (Walter White) från Breaking Bad fyllde 60 häromveckan och gjorde då en parodi på formatet tillsammans med Jimmy Kimmel. Cranston går in i rollen som en superbortskämd 60-åring och beter sig precis så odrägligt som vi sett ungdomarna göra i originalformatet.

Gilla Cafe.se på Facebook

cranston-jimmy-kimmel-2

Vi får bland annat se en otrolig självupptagenhet, sedvanligt bråk med föräldrarna kring kostnaderna, bedrövelsen i att inte hela tiden stå i festens epicentrum och självklart skapar bästa kompisen bråk genom att dyka upp i samma outfit som huvudpersonen själv. Vem som är bästa kompisen? Jesse Pinkman (Aaron Paul) så klart.

cranston-60

Dessutom finns ett flertal referenser från succéserien Breaking Bad. Notera exempelvis flingpaketet i filmen och den rosa björnen i bokhyllan på bilden nedan.

cranston-jimmy-kimmel

Även skådespelarna bakom karaktärerna Saul Goodman och Skinny Pete deltar i klippet som är 15 minuter långt – men vi lovar: det är värt det.

bryan cranston sweet 60

Annons

Dela (10)
Tweeta

Annons


Laddar