”Better Call Saul” får en femte säsong – och snart har den fjärde premiär

Nästa vecka har Breaking Bad-spinoffen ”Better Call Saul” fjärde säsong premiär på Netflix. Nu står det också klart att serien om den annorlunda advokaten Jimmy McGill återvänder med en femte säsong.

Joakim Almén  |  Publicerad 2018-07-30 11:01  |  Lästid: < 1 minut

Den kritikerrosade Better Call Saul fortsätter att få förnyat säsongsförtroende. Nästa säsong, den fjärde, om Bob Oldenkirks gråzonsfifflande advokat, Jimmy McGill, har premiär på Netflix redan nästa tisdag – 7 augusti.

Och nu står det klart att Jimmy, kanske mer förknippad med aliaset Saul Goodman, Mike Ehrmantraut, Gus Fring och Nacho Varga från Breaking Bad-universumet återkommer med en femte säsong.

En synnerligen välkommen förlängning, då de första tre säsongerna av Better Call Saul hållit hög kvalitet, och för att vara en spinoff-serie: skyhög kvalitet.

Bob Odenkirk dök nyligen upp med premiärdatumet för den fjärde säsongen tatuerat på arslet på ett pressevent (varför inte, liksom?).

Det verkar dock inte som att vi får se Bryan Cranston eller Aaron Pauls karaktärer i den nya säsongen av Better Call Saul. Nyligen återförenades delar av den bärande Breaking Bad-casten på Comic Con i San Diego och seriens skapare Vince Gilligan bekräftade då att de inte dyker upp i den nya säsongen.

”Ni kommer inte att få se Walt eller Jesse i fjärde säsongen av Better Call Saul, och inte för att vara negativ, men vi hatar att lura folk”, sa Gilligan då men uteslöt samtidigt inte att karaktärerna kan vara aktuella för framtida säsonger.

”Jag tror det finns en stor chans att några, eller alla, dom här karaktärerna dyker upp i framtiden”.

Det känns rentav troligt att den femte säsongen av Better Call Saul ÄNTLIGEN lär gästas av Walter White och Jesse Pinkman.

Se trailern till Better Caul Saul säsong fyra här!

Better Call Saul säsong fyra har premiär på Netflix 7 augusti. 

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2018-08-03 09:33