Annons
Annons

Idag släpps första avsnittet av Better Call Saul säsong 3 på Netflix. Serien vars huvudhandling är att följa förvandlingen av Jimmy McGill till Saul Goodman, karaktären alla som sett Breaking Bad känner som en rätt osympatisk advokat utan samvetskval.

Annons

Men Jimmy McGill är en helt annan person från start. I de två första säsongerna har vi fått följa hans successiva förvandling, eller utveckling om du så vill, från en person till en annan – och den processen snabbas på i kommande säsong om man ska tro Hollywood Reporter som redan fått se de två första avsnitten av den nya säsongen i en lysande recension.

Relationen med den högpresterande, smartare och bättre storebrorsan till advokat Chuck, romansen med den mer etiska advokaten Kim Wexler och sidostoryn med Mike Ehrmantraut (även han en karaktär från Breaking Bad) finns alla kvar.

Väntan på tredje säsongen är över – här kan du se både en teaser trailer och ett klipp från kommande säsong.

Går du in på Netflix idag ser det ut som att säsongen endast består av sex avsnitt, men Café har varit i kontakt med Netflix och säsongen kommer att bestå av tio episoder.

Better Call Saul visas på Netflix. Säsong 3 har premiär idag, tisdag 11 april och man släpper ett avsnitt varje tisdag.

Annons

Dela (35)
TweetaLaddar