Så blir du en av Cafés icons

Felix Sandman över Cafés logga med texten ”society icon”.

Nu får du som läsare möjlighet att bli en del av Café. Med Café plus ditt eget Instagramkonto kan du vara med och påverka, skapa innehåll – och själv tjäna pengar.

Kristofer Steneberg  |  Publicerad 2020-05-15 19:57  |  Lästid: < 1 minut

Tillsammans med oss på Café finns det nu chans att bli en av våra influencers och kreatörer.

Med hjälp av teknikpartnern Society icon skapar vi ett exklusivt community där Café-läsare ansluter och får möjlighet att jobba med kampanjer för spridning i sina egna privata kanaler, i Cafés kanaler och andra kringliggande kanaler. 

Du blir en del av ett exklusivt community där du som Café-läsare – utöver möjligheten att jobba med kampanjer och innehåll för – kan ta del av exklusivt innehåll, inbjudningar till event, tävlingar med mera.

– Vi vet att ni läsare, följare och besökare är engagerade, kreativa och aktiva både i livet och i sina digitala kanaler. Vi vill att ni skapar innehåll ihop med oss. Du blir en del av våra kanaler och du får chansen att jobba direkt med de varumärken vi jobbar med. Café är ett starkt varumärke men inte utan sina läsare och besökare. Framtidens Café skapar vi tillsammans med våra läsare, säger Kristofer Steneberg, chefredaktör på Café.

Society icon är bolaget som ligger bakom hanteringen av Café icons. Här kan alltså Cafes läsare registrera sig för att få möjlighet att delta i kampanjer för olika varumärken, en slags samlingplats för mikroinfluencers. 

För att läsa mer och gå med i vårt community laddar du ned appen från Appstore om du har Iphone eller Google Play Store om du har Android. 


Koden är CAFEICON och du signar upp dig här.

Är du annonsör och vill komma i kontakt med oss på Café, skicka ett e-mail till ks@cafe.se så hjälper vi dig att nå lifestyle- och modeinteresserade män 20-50 år i kanalerna print, digitalt, podcast och event. 

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2020-05-15 19:58