Hoppa till innehåll

Café väljer höstens härligaste hoodies

Hoodies

Huvtröjan är höstens alltjämt mest användbara plagg. Café väljer sex favoriter – från 665 kronor och uppåt.

Det är snyggt med huvtröjor som är lite oversizade, men tänk på att de kan vara svåra att använda under till exempel en kavaj eller en jeansjacka. Om du använder hoodien som ett mellanlager – välj en med ”rätt” storlek.

Hållbart från Nike

665 kr

Hoodie gjord i delvis återvunnet och ofärgat material. Det här är den typ av tidlös och användbart plagg som både kan bäras
till och från sportaktiviteter och även till vardags på skola eller kontor.

Läs mer om produkten eller köp den här.

Trendigt från Adidas Originals

665 kr

Den unga brittiska designern Grace Wales Bonners samarbeten med Adidas har skapat en stark hajp kring varumärkets Originals-del. Därför känns den här huvtröjan som ett av höstens måste-köp.

Läs mer om produkten eller köp den här.

Oversizat från Arket

790 kr

Superhoodie tillverkad i tung ekologisk frotté med borstad insida. Passformen är något större, vilket gör att tröjan skapar en snygg silhuett till ett par smalare byxor eller shorts. Bra pris också!

Läs mer om produkten eller köp den här.

Stilrent från Norse Projects

1 480 kr

Inga konstigheter med den här hoodien – detaljer, passform och material är välkända och looken klassiskt stilrent. Men färgen är däremot lite ovanlig och väldigt snygg. Matcha gärna med ett par blåjeans.

Läs mer om produkten eller köp den här.

Batikmönstrat från Polo Ralph Lauren

1 790 kr

Så här är man inte riktigt van vid att se Ralph Lauren. Plötsligt är känslan mer Kalifornien än USA:s östkust. Men vågat vinner. Batikmönstret skapar en stark look oavsett vad du bär för andra plagg till.

Läs mer om produkten eller köp den här.

Färgstarkt från Celine

5 500 kr

Allt som Hedi Slimane gör för Celine känns hundra procent rätt. Trots att det handlar om relativt enkla plagg, som en huvtröja, finns det en laddning och ett starkt ha-­begär kring märket.

Läs mer om produkten eller köp den här.


Alla produkter på Café är noggrant handplockade av våra redaktörer. Vissa av artiklarna innehåller affiliatelänkar vilket innebär att vi får en liten provision om du väljer att köpa något. Läs mer om hur Café jobbar med affiliatelänkar här.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.