Hoppa till innehåll

Café väljer vårens snyggaste varsityjackor

Varsityjackor från Axel Arigato och Nike.

Sporta en klassisk sportjacka i vår och sommar.

Bär inte din jacka för tajt – gå hellre upp en storlek. Man vill gärna kunna ha en huvtröja under. 

Retroinspirerat från Nike

Varsityjackor från sportvarumärken känns såklart än mer autentiska. Denna modell från Nike Sportswear är av klassisk modell i svart och vitt. Ytan på bröstet är i smalspårig manchester. Chic! 2 200 kr.

Prisvärt från Cos

Minimalistisk modell från Cos i marinblått och svart. Kombinationen av ull och skinn gör att den här jackan känns både sportig och dressad. Funkar till exempel bra till ett par kostymbyxor. 2 250 kr.

Klassiskt från Axel Arigato

Så här ska en varsityjacka se ut! På senare år har Axel Arigato kompletterat sitt sneakersortiment med väldigt fina kläder, designade av Jens Werner. Den sobra färgen funkar perfekt på våren. 3 800 kr.

Stilrent från Norse Project

Vårens snyggaste jacka? Danska Norse Project har fyllt sin stiliga sportjacka med ekologiskt dun vilket gör den varm och mysig. Logotypen på bröstet är en fin blinkning till amerikanskt college-mode. 5 400 kr.

Färgstarkt från Acne Studios

Den här typen av jackor har ofta kontrasterande färg på ärmarna. Extra tydligt på denna modell från Acne Studios där vinrött möter turkos. En oväntat kombo som gör jackan unik. 5 800 kr.

Limiterat från J.Lindeberg

Varsityjacka tillverkad i San Francisco i begränsad upplaga, designad i samarbete med Golden Bear. Designen är en hyllning till J.Lindebergs lansering 1996. Ull och premiumskinn i perfekt kombo. 10 000 kr.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.