Hoppa till innehåll

Café väljer sommarens snyggaste loafers

Kille med loafers på modeveckan i Paris och loafers från Common Projects.
Daniel Lindström

Snyggaste skorna till jeans och kostym.

Ska man bära loafers med eller utan strumpor? Båda alternativen funkar hur bra som helst. När det är som varmast på sommaren kan det dock vara både snyggt och svalt att hålla huden bar.

Prisvärt från H&M

Vill du bara betala en tiondel av de flesta andra loafers är detta alternativ från H&M Man vårt bästa tips. Vi har testat den här skon och ger tummen upp – snygg och bra form med en lite grövre sula. 399 kr.

Bekvämt från Loake

Brittiska Loake brukar anses vara det allra mest prisvärda alternativet när det kommer till premiumskor. Modellen Agenbeam är tillverkad i kalvskinn och har en sula från Goodyear, vilket garanterar bekvämlighet. 3 900 kr.

Handgjort från Séfr

Svenska Séfrs Mantra-loafers är en riktig toppensko. Modellen har tillverkats för hand i Portugal och har en fint veckad tåhätta och sydd konstruktion. Vi har testat skon och lovar högsta komfort. 5 100 kr.

Uppdaterat från Acne Studios

Acne Studios lyckas alltid skapa nya original av klassiker. Som denna sko i glansigt läder som har två guldfärgade initialer, AS, broderade vid tårna. Är du bekväm med en lite ovanlig branding är detta det självklara valet. 5 600 kr.

Stilrent från Common Projects

Amerikanska Common Projects grundades 2004 och satte standarden för en ny typ av minimalistiska och hög­­kvalitativa sneakers. Detsamma gäller deras dressade sortiment, tillverkat i Italien. 6 500 kr.

Mönstrat från Burberry

Urbrittiska loafers med anrika Burberrys signifikativa rutmönster. Detta är ett varumärke som är på gång igen. Ny designer, Daniel Lee från Bottega Veneta, och massor av snygga produkter ute i butik. 6 900 kr.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.