Hoppa till innehåll

Café väljer höstens snyggaste boots

The Beatles sittande på en rad med Chelaseboots
Daniel Lindström

Cafés modechef Daniel Lindström väljer skorna som går längst i höst.

Om du tänkt använda dina boots dagligen rekommenderar vi en modell med något grövre sula. De kommer att vara skönare att gå i och även hålla längre. Här är sex av mina favorit-boots i höst.

Prisvärt från Clarks

2 250 kr

Brittiska Clarks har tillverkat kvalitetsskor sedan 1825 och alltid fokuserat på ett gediget hantverk. Den här modellen är en sorts hybrid mellan ökenkänga och chelsea-boots. Snyggt, bekvämt och prisvärt.

Läs mer om produkten eller köp den här.

Slitstarkt från Diemme

3 500 kr

Italienska kängexperten Diemme gör inte bara friluftsprodukter, utan även modeller som är mer anpassade för ett urbant liv. Dessa sköna chelsea-boots heter ”Alberone” och är en riktig vinnare.

Läs mer om produkten eller köp den här.

Tidlöst från Belstaff

3 580 kr

Chelsea-boots är förmodligen världens bästa skomodell. Den är snygg och passar till nästan allt. Brittiska Belstaffs modell ”Longton” är gjord i mjuk och tobaksfärgad mocka och gör sig bäst till blåjeans.

Läs mer om produkten eller köp den här.

Handgjort från R.M. Williams

4 500 kr

Anrika R.M. Williams från Australien är världsberömt just för sina fina chelsea-­boots. De här skorna är handgjorda i superb mocka, har en perfekt tjock sula och är snyggast till jeans.

Läs mer om produkten eller köp den här.

Högklackat från Saint Laurent

8 120 kr

Nu snackar vi boots. Modellen ”Wyatt”, ligger starkt i franska modehuset Saint Laurents DNA. Som namnet antyder är skon western-inspirerad, med hög klack och spetsig tå. En investering för livet.

Läs mer om produkten eller köp den här.

Kaxigt från Celine

8 385 kr

Under designer Hedi Slimanes ledning har franska Celine förvandlats till världens just nu trendigaste modehus, med sin unga mix av streetwear och kostym. De här bootsen är redan en klassiker I modevärlden.

Läs mer om produkten eller köp den här.


Alla produkter på Café är noggrant handplockade av våra redaktörer. Vissa av artiklarna innehåller affiliatelänkar vilket innebär att vi får en liten provision om du väljer att köpa något. Läs mer om hur Café jobbar med affiliatelänkar här.

Credits
Foto: Getty:

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.