Hoppa till innehåll

Café väljer säsongens snyggaste boots

Snygga boots för män 2022

Kängorna som går längst i höst om Cafés modechef själv får välja.

Modernt från Vagabond

Tänk dig en militärkänga som uppdaterats för att kunna bäras i vardagen. Så känns Vagabonds snygga och chunky modell Jeff, som du kan bära både till jeans och ett par kostymbyxor. 1 900 kr.


Du har väl inte missat att Café har en egen e-shop? Här hittar du fler snygga stiltips!


Trendigt från Diesel

Vem hade trott att italienska Diesel skulle vara det absolut trendigaste varumärket 2022? Inte många, men tack var den suveräna designern Glenn Martens flyger Diesel igen. Och produkterna är toppen! 3 395 kr.

Klassiskt från J.Lindeberg

Snörkänga i skinn med blank finish. Den här modellen har både attityd och en sorts elegans, vilket är två perfekta egenskaper. Den ultimata skon till en smal svart kostym. Modellen heter Rider. 3 795 kr.

Perfektion från Tiger of Sweden

Den här typen av boots har Tiger of Sweden haft länge och modellen har förfinats och förbättrats genom åren. Nu tycker i alla fall vi att skon är perfekt när det kommer till utseende. Vad mer kan man önska? 3 995 kr.

Bekvämt från Lagerfeld

Känga i mjukt kalvskinn, rundad tå och en funktionell sula som gör dem extremt bekväma att gå i. Även om den geniale Karl Lagerfeld tyvärr ej finns i livet längre lever hans design i allra högsta grad vidare. 4 200 kr.

Stiligt från No21

Det italienska varumärket No21 görs av designern Alessandro Dell’Acqua, en modeskapare som ansetts vara en av landets främsta men aldrig blivit känd för den breda massan. Den här kängan vill vi ha i höst! 5 700 kr.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.