Café väljer höstens snyggaste stickade tröjor

Stickad tröja från Acne

Höstens viktigaste plagg?

Daniel Lindström  |  Publicerad 2022-11-08 17:21  |  Lästid: 2 minuter

Saffransfärgat från Nudie Jeans

Många tycker att gult är en av de svåraste färgerna att bära, speciellt nära ansiktet och på hösten/vintern. Men vi vill att du tänker om. Nudies ribstickade modell Frank i ett slags saffransgul färg är riktigt fin! Kan bäras både till jeans och kostymbyxor. 1 500 kr.


LÄS OCKSÅ: 5 långärmade skjortor till den trendiga pappan


Stilrent från Polo Ralph Lauren

Den här tröjan i kashmirblandning saknar en broderad häst på bröstet men är minst lika klassisk i sin stil ändå. Ett fint stickad plagg i en underbar lila färg och med mockalappar som förstärker armbågarna. Vi föreslår ett par vita raka jeans till. 2 200 kr.


Om du köper en dyrare tröja i kashmir rekommenderar vi verkligen att du läser på ­­tvätt- och skötselråd. Om du tvättar rätt och kammar den kommer tröjan att leva ­mycket längre. Vilket är bra för både miljön och din plånbok.


Randigt från NN07

Danska NN07, ett favoritmärke på redaktionen, har en höstkollektion full av godbitar. Bland dessa finns den här randiga tröjan i ull och alpacka som är stickad i flera bruna nyanser. När man tar med handen på ytan är det bland det mjukaste man känt. 2 600 kr.

Mohairblandat från Isabel Marant

Vi fullkomligt älskar färgen på den här tröjan! Nyansen går från navy till ljusblå på ett sobert sätt som gör tröjan till en perfekt överdel ihop med ett par jeans i rådenim eller beige chinos. Tröjan är stickad i en väldigt lyxig mohairull. 4 200 kr.


Du har väl inte missat att Café har en egen e-shop? Här hittar du fler snygga stiltips!


Jacquardstickat från Acne Studios

Varje säsong presenterar Acne Studios en rad stickade tröjor som känns unika i sin stil, det har blivit en av märkets starkaste grenar. Varumärkets look är tydligt oversized, så det är helt naturligt om tröjan känns stor till en början. Det ska vara så. 5 200 kr.

Blommönstrat från Dries Van Noten

Den belgiske modeskaparen Dries Van Noten är känd för sin enorma fascination för blommor och växter. I sitt privata hem har han en enastående trädgård, något som ofta syns i klädkollektionerna. Mönstret på denna tröja föreställer till exempel en hibiskus. 8 000 kr.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2022-11-08 17:25